Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank KOBİ Bankacılığı Alanında Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Anadolubank KOBİ Bankacılığı Alanında Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk bankacılık sektöründe faaliyet gösteren önemli bankalardan Anadolubank, banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. İhtiyaç doğrultusunda alınacak olan bu personeller KOBİ Bankacılığı Portföy Yönetmeni pozisyonu için olacak.

Başvuru Şartları Neler Olacak?

Anadolubank iş ilanları kapsamında yayınlanan bu ilana göre, İstanbul Avrupa Yakası (Sefaköy şubesi), Antalya ve Mersin illerinde gerçekleştirilecek olan personel alımlarında, adaylarda bazı şartlara bakılacak. Eğitim seviyesi en az lise mezunu olarak yayınlanan bu ilanda tercihen üniversite mezunlarına öncelik tanınacak. Öte yandan pek çok banka iş ilanlarında olduğu üzere tecrübe şartı mevcut bulunan bu pozisyon için, adayların KOBİ bankacılığı alanında en az 3 sene kadar tecrübeye sahip olması gerekecek.

Türkiye genelinde yayınlanan iş ilanları arasında, Anadolubank bünyesinde KOBİ Bankacılığı portföy yöneticisi olarak görev almak üzere bu ilana başvuruda bulunan adayların, bankacılık ürünleri mevduatı hakkında iyi derecede bilgi sahibi olması, yüksek iş sorumluluğu ve başarma duygusuna sahip olması, dinamik çalışma ortamına ve ekip çalışmasına uyum sağlayacak olması gibi nitelikleri taşıyor olması gerekecek. Bunun ile beraber gerektiğinde KOBİ bankacılığı ürünlerinin satışını yapacak olmasından dolayı satış yetkinliğinin yüksek ve hedef odaklı çalışma kabiliyeti bulunması gerekecek. Gerektiğinde aktif olarak araç kullanabilecek olan KOBİ Bankacılığı Portföy Yönetmeninin, krediler, dış ticaret, mali analiz ve nakit yönetimi sistemleri hakkında bilgili olması gerekirken, ilana başvuran erkek adayların askerlik görevini yerine getirmiş olması ya da en az 3 sene tecil ettirmiş olması gerekecek.

Ne Zamana Kadar Başvuru Yapılacak?

Banka iş başvuruları dahilinde Anadolubank’ın bu ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların 24 Ağustos 2018 tarihine kadar aşağıdaki adresten başvuru yapması gerekecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/anadolubank-kobi-bankaciligi-portfoy-yonetmeni-2086032

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.