Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı Başvurusu ve Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank internet bankacılığı başvurusu yaparak çeşitli bankacılık hizmetlerinden yararlanmak mümkün.

QNB Finansbank, Türk bankacılık sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekte olan önemli bankalardan biridir. Tüketicilerin nakit ihtiyaçlarını en uygun koşullarda anında karışlayan QNB Finansbank, her türlü bankacılık işlemlerini QNB Finansbank internet şubesi, telefon bankacılığı, mobil bankacılık, ATM’ler ya da şubeler üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank internet şubesini kullanabilmek için banka müşterilerinin müşteri numarası ya da T. C. Kimlik numarası ile beraber müşteri şifresine gerek duyulmaktadır. Bu bilgilere sahip olan her QNB Finansbank müşterisi, kolaylıkla internet bankacılığına giriş yapabilmektedir. Bu bilgilere sahip olmayan banka müşterilerinin ise QNB Finansbank internet bankacılığı başvurusu yaparak müşteri numarası ve şifresi talep etmesi gerekmektedir.

QNB Finansbank internet bankacılığı başvurusu bankanın müşteri hizmetlerinden ya da en yakın şubesinden gerçekleştirilebilmektedir. QNB Finansbank telefon bankacılığı üzerinden gerçekleştirilecek olan başvurularda 0850 222 0 900 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak müşteri temsilcisinden şifre ve müşteri numarasının talep edilmesi gerekmektedir. Aynı işlem banka şubesindeki müşteri danışmanlarından da talep edilmektedir.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı Hizmetleri

QNB Finansbank, internet bankacılığı kanalı aracılığı ile her türlü bankacılık hizmetlerini müşterileri için sağlamaktadır. Yalnızca QNB Finansbank müşterilerinin faydalanabileceği bu hizmetler arasında fatura ya da kurum ödemeleri, hesap açma, kapama gibi işlemler, para transferleri, SGK, MTV, HGS, Vergi, şans oyunları, trafik cezası türünden ödemeler, otomatik ödeme talimatı, döviz, fon, repo ya da BES gibi yatırım işlemleri gibi hizmetler yer almaktadır. Bunun ile beraber kasko, trafik sigortası, ferdi kaza sigortası gibi sigortacılık işlemleri, kredi kartı başvurusu, limit değişikliği, taksitlendirme, anında kredi ve online kredi gibi hizmetler de, yine internet şubesi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarıdır.

QNB Finansbank İnternet Bankacılığı Şifre Alma ve Yenileme

QNB Finansbank internet bankacılığı şifresi QNB Finansbank iletişim kanalları üzerinden temin edilebildiği gibi bankanın herhangi bir şubesinden de temin edilebilmektedir. QNB Finansbank iletişim kanallarını kullanmak isteyen müşteriler için QNB Finansbank tel no; 0850 222 0 900’dür.

Finans şifresini alabilmenin bir diğer yolu ise internet şubesinin girişinde yer alan “Finans Şifresi Al” menüsünü kullanmaktadır. Bu menüde yer alan adımların izlenmesi halinde Finans Şifresi alınabilirken, şifre yenileme işlemi ise sisteme girerken ya da girildikten sonra gerçekleştirilebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.