Ana SayfaGündemTEB TÜBİTAK Kapsamında Girişimcilere 2 Yıl Destek Verecek!

TEB TÜBİTAK Kapsamında Girişimcilere 2 Yıl Destek Verecek!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB TÜBİTAK’ın BİGG Programı kapsamında girişimcileri desteklemeye iki yıl daha devam edecek.

Türk Ekonomi Bankası Girişimcileri Desteklemeye Devam Ediyor

TEB yani Türk Ekonomi Bankası TÜBİTAK’ın projesi olan BİGG olarak kısaltılan Bireysel Genç Girişim Programı çerçevesinde iki yıl daha genç girişimcileri desteklemeye devam edecek. TEB, Girişim Bankacılığı ile yeni iş fikirleri Türkiye ekonomisine kazandırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda girişimcilik ekosisteminin kuvvetlenmesini amaçlayan çalışmalar da yürütülüyor. TÜBİTAK’ın Bireysel Genç Girişim Programı dahilinde Türk Ekonomi Bankası tarafından pek çok girişimciye destek veriliyor. TEB bu programda sağladığı başarı ile önümüzdeki 2 yıl daha girişimcileri desteklemeyi sürdürecek.

TEB Girişimcilere En Çok Destek Sağlayan Finans Kurumu Oldu

TEB tarafından 2015 yılında BİGG Programı’nda yer alan girişimcilerin desteklendiği ilk dönemde 15 girişimciye 150’şer bin liralık hibe desteklere ulaşmıştı. Girişimciler Türk Ekonomi Bankası tarafından Bireysel Genç Girişim Programı’nın yeni döneminde de desteklenecek. 2017 yılında TEB’in ilk dönemine toplam olarak 1.400 girişimciden başvuru geldi. Banka bu başvuruları TÜBİTAK’a iletti. TEB’in TÜBİTAK’a ilettiği 30 iş fikrinden 16 adedi destek görmeye hak kazandı. Türk Ekonomi Bankası programın ikinci döneminde TÜBİTAK’a bu kez 43 adet iş fikri iletti. Başvurular arasında seçilen bu iş fikirlerinin 24’ünün sahibi olan girişimciler bu dönemde de TEB’den 150’şer bin liralık destek almaya hak kazandı. Bu desteklerle birlikte Türk Ekonomi Bankası 2017 yılında sağladığı destekler de eklenince BİGG kapsamında en çok girişimcinin desteklenmesini sağlayan finans kurumlarının ilk sırasında yer aldı. TEB 8.250.000 lira tutarındaki hibe desteğin girişimcilere ulaşmasını sağladı.

TEB 55 Girişimciye Destek Sağladı

TEB KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz bu konu hakkında konuştu ve TEB’in girişimcilik ekosisteminin her alanında yer aldığını,parlak ve yeni fikirlerin ülke ekonomisine katılmasına destek verdiklerini, TEB Girişim Bankacılığı’nın 2015 yılından bu yana TÜBİTAK’ın BİGG Programı kapsamında 55 girişimciye toplamda 8.250.000 liralık destek  verdiğini söyledi.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.