Ana SayfaGündemDenizbank’ın 13.5 Tonluk Altın İhracına SPK Onayı!

Denizbank’ın 13.5 Tonluk Altın İhracına SPK Onayı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank’ın 13.5 ton altın büyüklüğüne kadar olan kıymetli maden bonosu SPK’dan onay aldı.

Denizbank KAP’a Açıklama Yaptı

Denizbank’ın 13.5 tonluk altın hacmindeki kıymetli maden bonosu ile ilgili ihraç başvurusuna SPK olarak kısaltılan Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verildi. Denizbank tarafından KAP olarak bilinen Kamuyu Aydınlatma Platformu’na bu ihraç başvurusu ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Kıymetli Maden Bonosu İhracı Başvurusu Kabul Edildi

Denizbank tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada ilgili ekte bulunan açıklamalarda Denizbank’ın değişik vadeler olan ve altın türünden Türkiye içinde bir ya da birden çok kez olmak üzere halka arz edilmeden nitelikli olarak tabir edilen yatırımcılara satış yöntemi ile en çok 13.5 ton altının en fazla bu büyüklükte olmak üzere kıymetli maden bonosunun ihracı ile ilgili başvuruların yapıldığının daha önce duyurulduğu belirtildi.

SPK Toplantısında Başvuru Onaylandı

Denizbank’ın KAP’a yaptığı açıklamada 1 Mart 2018 tarihinde bu maden ihracı bonosu ile ilgili başvurunun SPK’ye yani Sermaye Piyasası Kurulu’na yapıldığının daha önce duyurulduğu bildirildi. Açıklamada ayrıca bahsi geçen bu başvurunun Sermaye Piyasası Kurulu’nun 28 Haziran 2017 tarihli ve 27-759 sayılı toplantısı kapsamında onay verildiği de belirtildi.

Denizbank 1 Mart 2018’de Başvuru Yapmıştı

Denizbank 1 Mart 2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’na yaptığı başvuruda büyüklüğü en fazla 13.5 ton olacak şekilde altın ihracı gerçekleştireceğini, bu ihracın kıymetli maden bonosu ihraç işlemi kapsamında olacağını bildirmişti. Şimdi Banka tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada 28 Haziran 2018 bu başvurunun Sermaye Piyasası Kurulu’nca onaylandığı bildirildi. Kararın onayı SPK’nın 28 Haziran tarihinde düzenlenen 27-759 sayılı toplantısında alındı. Bu onay ile birlikte Denizbank en fazla 13.5 ton altını kapsayacak şekilde kıymetli maden bonosu ihraç edecek.

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.