Ana SayfaEkonomiAltın Fiyatları Bugün (4 Temmuz Çarşamba) Çeyrek Altın Kaç TL?

Altın Fiyatları Bugün (4 Temmuz Çarşamba) Çeyrek Altın Kaç TL?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatları bugün genel yükselişe devam etti. Sabah saatlerinde çeyrek altın fiyatı yüzde 1,82 arttı. Gram altın ve cumhuriyet altını fiyatı da güne yukarı yönlü başlayan sarrafiyelerden oldu. Peki, altının gram satış fiyatı bugün kaç TL?

Altın Fiyatları Bugün Altın Alacakları Üzdü!

Altın fiyatları enflasyon rakamlarını açıklanması ardından yükselişe geçti. Düğün sezonundaki fiyat artışı hediyelik altın alacakları pek memnun etmese de, altın bozdurmayı planlayanları sevindirdi. Geçen hafta son zamanların en düşük seviyesinden çeyrek ve cumhuriyet altını alan yatırımcı da, güncel altın fiyatlarından memnun oldu. Altın fiyatları bugün, sabah saatlerinde yukarı yönlü eğilimini korudu. Serbest piyasada yarım altın ve tam altın fiyatı güne yüzde 1,82’lik fiyat artışıyla başladı.

Gram Altın Bugün Kaç TL Oldu?

Çeyrek altın fiyatı vatandaşın bütçesine uymayınca, düğün sezonunda gram altına olan ilgi yükseldi. Gram altının satış fiyatı bugün 189,07 liraya kadar yükseldi. Alış yönlü işlemlerse sabah saatlerinde 189,04 lira seviyesinde gözlemlendi.

Çeyrek Altın Alış ve Satış Fiyatları!

Çeyrek altın bugün fiyat artırdı. Alış fiyatı serbest altın piyasasında 301,48 lira oldu. Günün ilk çeyrek altın satış fiyatı ise 308,36 lira üzerinden yapıldı.

Yarım Altın Bugün Ne Kadar?

Yarım altın güne yüzde 1,82’lik primle başladı ve alış fiyatını 601,07 liraya çıkardı. Satış için uygulanan fiyatsa saat 08.45 itibariyle 616,71 lira seviyesinde bulunuyor.

Tam Altın Kaç TL?

Tam altın hafta ortasına bin 205 liralık alış fiyatıyla başlamış görünüyor. Tam altın satışları ise bin 229 liradan devam ediyor.

Cumhuriyet Altını Bugün Kaç TL Oldu?

Cumhuriyet altını bugün yüzde 0,32 fiyat yükseltti ve güne bin 230 liralık alış fiyatıyla başladı. Satış fiyatıysa bin 243 lira bandına çıktı.

Reşat Altın Kaç TL Oldu?

Reşat altını alacaksanız bugünkü fiyatlar yüzde 2,98’i bulan oranda arttı. Artış sonrasında satışlar bin 275 liradan başladı. Reşat altını alışta ise bin 262 liradan işlem görüyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.