Ana SayfaGündemTürkiye İş Bankası’nda Maximum Mobil ile Öde Dönemi Başladı!

Türkiye İş Bankası’nda Maximum Mobil ile Öde Dönemi Başladı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası mobil ödeme seçenekleri arasında Maximum Mobil ile Öde seçeneğini de ilave etti.

İş Bankası Mobil Ödeme Seçeneklerini Çeşitlendirdi

Türkiye İş Bankası tarafından mobil ödeme seçenekleri arasına Maximum Mobil de eklendi. İş Bankası tarafından bu konu ile ilgili bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Türkiye İş Bankası mobil kullanıcılarının Maximum Mobil ile Öde seçeneğini kullanarak online alışveriş sitelerinde ve bunların uygulamalarında ödeme sırasında sadece cep telefonu numaralarını girmelerinin yeterli olacağı, bu sayede satın alma işlemlerini güvenli ve en hızlı şekilde gerçekleştirebilecekleri anlatıldı. Açıklamada İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen’in fikirlerine de yer verildi.

Maximum Mobil ile Hızlı ve Güvenli Ödeme

Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, günümüzde dijital teknolojinin sürekli olarak geliştiğini, bu teknolojileri en sade hale getirerek müşterilerin işlerini en kolay hale getirecek ürünleri tasarladıklarını, bu yönde yeni hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiklerini, İş Bankası olarak elektronik ticaret alanında lider olduklarını, müşteri ihtiyaçlarının sürekli geliştiğini, ödeme alışkanlıklarına uygun olarak online ödeme seçeneklerine yön verdiklerini, İş Bankası müşterilerinin sadece cep telefonu numaralarını girmek suretiyle Maximum Mobil seçeneğini kullanabildiklerini, bu sayede ödemelerini hızlı ve güvenli olarak gerçekleştirebildiklerini söyledi.

Vergi Ödemeleri Maximum Mobil ile Yapılacak  

Yalçın Sezen, Maximum Mobil ile Öde seçeneğinin ilk olarak GİB yani Gelir İdaresi Başkanlığı’nın sitesinden yapılabilen tüm vergi ödemelerinde kullanılabilir hale geldiğini, gelecek dönemde Maximum Mobil ile ödeme yapılacak e- ticaret alanlarının genişletilerek yaygınlaşacağını, ayrıca yine müşterilerin beklentileri ve ihtiyaçlarına göre yeni ödeme yöntemlerinin de tasarlanıp uygulamaya alınacağını da söyledi.

MTV Ödemelerinde 3 Taksit İmkanı

MTV olarak kısaltılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde temmuz ayındaki ikinci taksitlerinin Maximum Mobil ile gerçekleştirilmesi halinde 200 ve daha fazla tutardaki ödemelere İş Bankası tarafından 3 taksit imkanı sağlanıyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.