Ana SayfaKredilerDüşük Faizli Emekli Kredileri ve Başvuruları

Düşük Faizli Emekli Kredileri ve Başvuruları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Emekli kredileri veren bankalar Ziraat Bankası, Halkbank, Garanti Bankası, Şekerbank, Denizbank, Türkiye İş Bankası, Aktif Bank, Vakıfbank ve dahası…

Emekli Kredileri ve Bankalar

Bankaların emekli kredileri incelendiği zaman 4 yıl vadeli ödeme planları ile sunulduğu görülmekte. Ziraat Bankası emekli ihtiyaç kredisinde yüzde 1,63 oranında, emekli konut kredisinde yüzde 1,25 faiz uyguluyor.

Türkiye İş Bankası, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeli maaş ödemelerini kendi bankasından alanlara özel kredi fırsatı sağlıyor. Maaş ödemelerini her ay alanlar için her ay ödemeli, 3 ayda bir alanlar için ise 3 ayda bir ödemeli emekli kredisi sunuyor.

Banka Faiz Oranları Döviz Kurlarından Etkilenmiyor

Aktif Bank ise maaşını PTT’den alanlar için kefil istemeden, şart sunmadan düşük faizli emekli kredisi sağlıyor. 60 bin TL’ye kadar kredi veren banka, 4 yıla kadar ödeme planı oluşturuyor.  Denizbank ise sabit faizli kredi veriyor. Yani siz ne kadar finansman alırsanız alın faiz oranlarınız değişmiyor. Aynı zamanda banka faiz oranları döviz kurlarından etkilenmiyor.

Şekerbank ise yüzde 1,94 ile yüzde 2,04 oranları arasında değişen faiz oranları uyguluyor. 25 bin liraya kadar da kredi veriyor.

Emekli kredisi başvuruları bankadan bankaya değişmek şartıyla hem banka şubelerinde hem de internet üzerinden online olarak yapılabiliyor. Kişilerin emekli maaşı almaları bu kampanyalardan yararlanmaları için yeterli oluyor. Bazen bankalar müşterilerinden ek belgeler isteyebiliyor. Bu durumda da bu evrakların eksiksiz tamamlanması gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.