Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Aydın ve İlçelerinde Müşteri Danışmanı Alacak!

Garanti Bankası Aydın ve İlçelerinde Müşteri Danışmanı Alacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin sektördeki öncü isimlerinden biri olan Garanti Bankası, yayınlamış olduğu bir iş ilanı ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayınlanan bu ilan doğrultusunda Aydın Merkez, Didim, Kuşadası ve Milas’ta yapılacak olan personel alımları Müşteri Danışmanı pozisyonu için olacak.

Adaylarda Hangi Şartlar Aranacak?

Yayınlanan bu iş ilanlarına göre yapılacak olan Müşteri Danışmanı alımları için Garanti Bankası tarafından bir takım şartlar koşulacak. Temel olarak banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adayların en az lisans mezunu olmasına, Aydın’ın Merkez ilçesinde, Didim’de, Milas’ta ya da Kuşadası’nda ikamet ediyor olmasına, tercih olarak Segem Sertifikası’na sahip olmasına ve kendini güler yüzlü, pozitif, ikna ve iletişim becerileri kuvvetli biri olarak tanımlayabilen bireyler olmasına bakılacak. Bunun ile beraber erkek adayların askerlik vazifesini yerine getirmiş olmasına ya da en az 1 sene tecil ettirmiş olmasına da bakılacak.

Müşteri Danışmanları Banka Bünyesinde Ne iş Yapacak?

Banka iş ilanları kategorisinde yayımlanan bu ilana göre söz konusu il ve ilçelerde alımı gerçekleştirilecek olan Müşteri Danışmanları, Garanti Bankası’nın tüm müşterileri adına para çekme, yatırma, ödeme, transfer etme, çek – senet ödemeleri ve bunun gibi işlemleri yerine getirecek. Belli başlı segmentlerdeki müşteriler için ürün tanıtım ve satış gerçekleştirecek, gerekli görülen durumlarda banka müşterilerini ziyaret edecek ve satış aktivitelerini yerine getirecek. Üstelik sahip olduğu sertifika doğrultusunda ürün tanıtımı gerçekleştirecek, müşterileri bilgilendirecek ve dijital bankacılık kanallarına yönlendirecek.

Garanti Bankası iş ilanları kapsamında bu ilana başvuracak olan adayların 10 Eylül 2018 tarihine kadar aşağıdaki adresten bankaya CV gönderip müracaat etmesi gerekecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-musteri-danismani-aydin-didim-kusadasi-milas-2099752

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.