Ana SayfaBanka İş İlanlarıING Bank İstanbul’da Geçici Personel Alımı Gerçekleştirecek!

ING Bank İstanbul’da Geçici Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de faaliyet yürütmekte olan yabancı sermayeli banka ING Bank, yeni bir banka iş ilanı yayınladı. Yayınlanan bu ilana göre ING Bank, İstanbul Maslak’ta dönemsel olarak banka personel alımları gerçekleştirecek.

Kimler İşe Alınacak?

ING Bank iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, İstanbul Maslak Genel Müdürlük Ofisinde görevlendirilmek üzere Maaş ve İşlem Bankacılığı birimi için dönemsel personel olarak alım yapılacak. İlana başvuruda bulunan adaylardan bir takım şartlar arayacak olan banka, öncelikle adayların İşletme, İktisat, Maliye, Ekonomi, İstatistik, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, Bankacılık ve Finans gibi bölümlerinden mezun olmasına bakacak. Öte yandan adayların bir takım sorumluluk sahibi olup olmamasına bakacak olan ING Bank, pek çok iş ilanlarında olduğu üzere adayların iletişim ve ikna becerilerini kuvvetli olup olmamasına, müşterilerin ihtiyaçlarını iyi ve doğru bir şekilde anlamasına, doğru ürünlerin tavsiye edilmesine ve koyulan hedeflere ulaşabilmesine bakacak.

İşe Alınanların görevleri Neler Olacak?

Banka iş ilanları kategorisinde yer alan personel alımı duyurusunda ayrıca belirtilene göre, işe alınan adaylara bazı sorumluluklar yüklenecek. İşe alınan adaylar Bireysel Bankacılık alanında müşterilerin para transferlerini, fatura ve diğer ödemeler gibi günlük bankacılık işlemlerini ve bu işlemlerden elde edilen gelirleri artırmaya ilişkin kampanyalar planlarken, Otomatik Fatura Talimatına yönelik hedeflerin tutturulabilmesi adına satış kanalları ve iş ortaklığı yapılabilecek firmalar ile kampanyalar hazırlayacak. Maaş ve Emekli Maaş müşterilerinin çapraz satış oranlarının artırılabilmesi adına ürün ekipleri ile koordineli bir şekilde kampanyalar sunacak, kampanya sonuçlarını takip ve analiz edecek.

ING Bank tarafından yüklenecek olan bu ve bunun gibi sorumluluklara uygun olan ve banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki internet adresi üzerinden 9 Eylül 2018 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/ing-bank-maas-ve-islem-bankaciligi-bolumu-donemsel-calisan-2103835

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.