Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Emekli Sandığı Sağlık Asistanı Alımı Yapacak!

Garanti Bankası Emekli Sandığı Sağlık Asistanı Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, banka tarafından call centerda görevlendirilmek üzere Sağlık Asistanı alımı yapılacak. İstanbul Avrupa Yakası’ndan yapılacak olan alımda, işe alınan personeller Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Şişli binasında görev alacak.

Garanti Bankası yayımlamış oldu bir ilan ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre Garanti Bankası’nın İstanbul Şişli’de yer alan Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü Call Center’da görevlendirilmek üzere Sağlık Asistanı alımı yapılacak.

İşe Alımlarda Hangi Şartlara Bakılacak?

Banka iş ilanları kategorisindeki bu ilanda belirtildiği üzere alım yapılacak personellerde bazı şartlar aranacak. Öncelikle işe başvuran adayların lisans ya da ön lisans mezunu olması gerekirken,  banka tarafından daha çok lisans eğitimi veren üniversitelerin Sağlık Yönetimi bölümünden mezun olan adaylar tercih edilecek. Bunun ile beraber banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adaylardan 26 yaşını aşmamış olan, prezentabl, MS Office programlarını kullanabilen, daha önce hastanelerin fatura bölümlerinde çalışan, en az 2 ene tecrübe sahibi olan, ekip çalışmasına yatkın, güler yüzlü insan ve iletişim becerileri kuvvetli olan adayların alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Asistanının sorumlulukları Neler Olacak?

Garanti Bankası bünyesinde Emekli Sandığı Call Center’da Sağlık Asistanı olarak görev alan personeller bir takım sorumluluk ve görev üstlenecek. Gelen telefonlar yanıtlayacak olan Sağlık Asistanı, banka müşterilerinin sorularını yanıtlayıp onları yönlendirirken, periyodik yazışmalar gerçekleştirecek ve servis içinde yer alan rotasyonlarda görev alacak.

İş ilanları arasında kendisine uygun bir pozisyon arayan ve Garanti Bankası bünyesinde çağrı merkezi Sağlık Asistanı olarak görev almak isteyen adaylar, 22 Eylül 2018 tarihine kadar başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-emekli-sandigi-call-center-saglik-asistani-2106889

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.