Ana SayfaKrediler2019 Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

2019 Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Günümüzde pek çok insan, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi ürünlerine başvuruda bulunmaktadır. Banka kredilerinden ihtiyaç kredisi ya da bunun gibi kredileri kullanırken, bankalar tarafından dosya masrafları uygulanmaktadır.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Günümüzde pek çok insan, çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi ürünlerine başvuruda bulunmaktadır. Banka kredilerinden ihtiyaç kredisi ya da bunun gibi kredileri kullanırken, bankalar tarafından dosya masrafları uygulanmaktadır. Pek çok banka bahsi geçen bu masrafı tüketicinin kredisinden kesiyor olsa da, bazı bankalar dosya masrafı talep etmemektedir. 2019 masrafsız ihtiyaç kredisi veren bankalar ise şu şekildedir…

2019 Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

2019 masrafsız ihtiyaç kredisi veren bankalar, Ziraat Bankası, Denizbank, Şekerbank gibi bankalardır. Banka kredileri arasından Ziraat Bankası’nın tüketiciye sunmuş olduğu ihtiyaç kredisinde komisyon ücreti talep edilmeden ihtiyaçları karşılayabilme imkanı tanınmaktadır. Bu kredini en büyük özelliği ise tahsis ücreti alınmayan kredi olmasıdır.

Denizbank ise bin 500 TL’ye kadar olan kredilerin faiz uygulamamakla beraber dosya masrafı da talep etmemektedir. Öte yandan Şekerbank’ın masrafsız kredisi de emeklilere özel kullandırılan bir kredi türüdür.

Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Banka faiz oranları, bankalara ve dönemlere göre değişiklik göstermektedir. Bazı bankalar çeşitli dönemlerde faiz kampanyaları düzenleyerek banka faiz oranlarını düşürmekte ya da yükseltmektedir. En güncel ve en düşük banka faizleri ise şu şekildedir; Ziraat Bankası tüketici Kredisi için yüzde 1,67, QNB Finansbank yüzde 1,87, Akbank yüzde 2,25, Garanti Bankası yüzde 2,09, Yapı Kredi Bankası yüzde 1,99, Enpara.com yüzde 2,07, ING Bank yüzde 1,74, Türkiye İş Bankası yüzde 1,80 civarında banka faizleri uygulamaktadır. Bahsi geçen bu banka faizleri kredini miktarına, vadesine ve tüketicinin puanına göre değişiklik gösterirken, buna göre en düşük ihtiyaç kredisi faiz oranları uygulayan banka ise Ziraat Bankası’dır.

Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

En uygun kredi veren bankanın belirlenmesinde bankaların faiz oranları, dosya masrafları ve belge gibi taleplerinin yanı sıra kefil isteyip istememesi de etkin rol almaktadır. İlerleyen teknoloji ile beraber günümüzde pek çok banka düşük miktardaki krediler için kefil talebinde bulunmamaktadır. Bankaların kefil talep etmesi, ancak kredi başvurusunda bulunan kişileri kredi notuna göre değişiklik göstermektedir. Kredi notu iyi ve yüksek derece olan tüketiciler kefilsiz olarak CEPTETEB, QNB Finansbank, Enpara.com, Aktifbank gibi bankalardan ihtiyaç kredisi kullanabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.