Ana SayfaKredilerKredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar!

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar!

Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar 2020 yılında çok azalmıştır. Artık bankaların tek baktığı şey kredi findeks notu diyebiliriz. Sizin için sıfır puana kredi veren, düşük kredi notuna kredi imkanı sağlayan bankaları derledik. Detaylar.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar 2020 yılında çok azalmıştır. Artık bankaların tek baktığı şey kredi findeks notu diyebiliriz. Sizin için sıfır puana kredi veren, düşük kredi notuna kredi imkanı sağlayan bankaları derledik. Detaylar.

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar 2020!

Aktif Bank! Gelir Belgesiz, Masrafsız, İnternetten

Tek tek bankaların tümünü sizler için derledik. Bunlardan biri Aktif Bank’tır. Son dönemlerde adından sıkça söz ettirmektedir. 800 puan kredi notuna kredi veren bankalar arasında Aktif Bank bulunmaktadır. Bankaların çok azı bu puana sahip olan birine finansman imkanı sunmaktadır. Düşük kredi notuyla kredi çekmek için Aktif Bank’ta gelir belgesi de göstermek zorunda kalmıyorsunuz.

Banka şubelerine gitmeden, internet sitesinden, aynı zamanda da dosya masrafı da ödemeden kredi kullanmanız mümkün. Düşük kredi notu ile kredi başvurusu yapmak Aktif Bank’ta sadece T.C. kimlik numaranızı, telefon numaranızı ve diğer iletişim kanallarınızı girmeniz yeterli oluyor. Onay gelmesi durumunda da banka sizinle iletişime geçiyor.

Aktif Bank’ın internet bankacılığını telefonuna yüklemeniz halinde N Kolay kredi kampanyasından yararlanabilirsiniz. N kolay ile hesaplar arasında ücretsiz para transferleri gerçekleştirebilirsiniz. PTT ile anlaşmalı bankalar arasında Aktif Bank bulunduğu için kolay kredi veren bankalar arasında bulunmaktadır. Aktif Bank düşük kredi notuyla kredi çekmek için bankanın atm’leri ile PTT’nin atm’lerini kullanabilirsiniz. Hayat sigortası zorunlu olmayıp, 30 bin liraya kadar da finansman imkanı tanınır.

Düşük Kredi Notuna Kredi Burgan Bank’tan

Bir diğer banka ise Burgan Bank’tır. Her ne kadar adı çok duyulmasa da 48 aya kadar uzanan çeşitli ödeme planlarıyla kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar arasında 2019’da yer almaktadır. Kredi faiz oranları yüzde 1,71’den başlar. Size özel uygun ödeme planları düzenlenir.

Fibabanka’dan Kefilli Kredi

Fibabanka’da düşük kredi notuna sahip olan kişilere 10 bin liraya kadar kredi verir. Ancak kredi notunuz düşük olduğu için sadece 24 aya kadar ödeme planı düzenlenir. İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,69 ile yüzde 1,79 arasında değişir. Banka size en uygun ödeme planını düzenler.

Fibabanka’nın bu kredisini kullanabilmek için kefil göstermeniz istenir. Kefil göstermezseniz kredinize onay verilmez. Kefil yerine size ait olan gayrimenkul tapusu da gösterebilirsiniz. Bu durumda ödemeleriniz sona erene kadar gayrimenkul üzerine ipotek konulur.

Peki Düşük Kredi Notu Olanlar Nasıl Kredi Çekebilir?

Düşük kredi notu olan kişiler 0 ile 699 arasında puana sahip demektir. Yani ödemelerini düzenli yapmamış, kredi ya da kredi kartı ödemelerini geciktirmiş veya hiç ödememiş kişilerdir. Yani düşük kredi notuna sahip olan kişilerin kredi başvurularının onaylanması çok zordur. Bu nedenle bazı şartları sağlıyor olmak gerekmektedir. Örneğin;

  • Kefil gösterebilmeli,
  • İpotek ettirilecek gayrimenkule sahip olmalısınız.

Ya da kredi kartınızdan sicilinizi düzeltmek için otomatik ödeme talimatı vermiş olmalı, borçlarını ödemiş olmalısınız. Düşük kredi notuna sahip olan bankalar 2020 yılında bulunmaktadır. Ancak bu sayı yukarıda da belirttiğimiz gibi çok azdır. Artık bankalar kredi sicili bozuk olanlara kredi vermemek için diretiyorlar. Çünkü o kişiler bankaların gözünde güvenilmezdir.

Teminat Göstermek (Az ya da Çok)

Kredi sicilim bozuk, kredi çekmek istiyorum diyorsanız teminat göstermelisiniz. Bu az ya da çok farketmez. Gösterdiğiniz teminata göre kredi limiti belirlenir. Gayrimenkulünüzün değerinin bir kısmı kadar finansman verilir. Bu yüzde 50, yüzde 60, yüzde 70 olabilir ve bankadan bankaya göre değişir.

Kefil Göstermek (SGK’lı, Maaşı Olan)

Düşük kredi notu ile kredi çekmek istiyorsanız ve kefil gösterecekseniz, kefil olacak kişinin sigortasının olması, düzenli gelire sahip olması gerekmekte. Çünkü o kişi, siz kredi taksitlerinizi ödeyemediğinizde ödemelerinizi yapabilmeli. Aynı zamanda kredi sicili bozuk olmamalı, önceki dönemlerinde kara listede bulunmamış olmalı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.