Ana SayfaKariyerVakıfbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Vakıfbank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, Türkiye’de uzun yıllardır hizmet vermekte olan bir devlet bankasıdır. Özel bankalara kıyasla çalışanlarına daha çok hak tanınan bu bankada, pek çok birey Vakıfbank kariyer hayalleri kurmaktadır.

Vakıfbank Misyon ve Vizyonu

Kendisi hakkında pek çok bireyin banka kariyer hedefleri kurmakta olduğu Vakıfbank, faaliyet göstermekte olduğu bölgesinin en çok tercih edilen, en başarılı, en iyi ve değer yaratan bankası olmayı kendine vizyon edinmektedir.

Vakıfbank’ın misyonu ise; vakıf kültüründen almakta olduğu güç ile kendisine emanet edilen varlıkları ve değerleri, en doğru bir şekilde ve en verimli olacak biçimde yöneterek, tüketicilere, Vakıfbank müşterilerine, banka personellerine, iştiraklerine ve topluma katmakta olduğu değerleri devamlı olarak artırabilmektir.

Ayrıca Vakıfbank, güvenilir olmak, sosyal sorumluluk üstlenmek, sonuç ve müşteri odaklı çalışmak, takım olmak, yenilikçi olmak, sadakatli olmak ve lider olmak gibi çeşit temel değerler de edinmektedir.

Vakıfbank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Kamu bankalarından biri olan bu banka ile Vakıfbank kariyer hedefi koyan ve bu hedefe ulaşan banka çalışanları, pek çok sosyal hakka ve kariyer imkanına sahip olmaktadır. Vakıfbank çalışanları için maddi ve sosyal hakların yanı sıra, sağlık imkanları, izinler başarının değerlendirilmesi ve ücret dışı temettü, performans primi, ikramiye, kredi olanağı ve çeşitli tazminat ile sosyal yardımlar gibi pek çok imkan sunmaktadır. Vakıfbank çalışanları için banka tarafından Haziran ve Eylül ayları içerisinde Ayvalık Dinlenme Kampında tatil yapabilme imkanı sağlarken, çalışanlara sağlık hizmeti ise, Vakıfbank Emekli ve Sağlık Yardım Sandığı adı altında hizmet vermekte olan özel sandık ile sunulmaktadır.

Vakıfbank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Vakıfbank bünyesinde çalışan her pozisyondaki yönetici ve personellerin maaşları, bankanın etik değerleri, iç dengeleri ve stratejik hedefleri ile uyum içerisinde olması esas alınmaktadır. Dolayısıyla kariyer planlama doğrultusunda Vakıfbank bünyesinde işe başlayan personellerin maaşları yılına, departmanına, pozisyonuna göre değişiklik göstermekle beraber, belirtilecek olan rakamlar tahmini rakamlardır.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.