Ana SayfaKrediler2019 Peşinatsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

2019 Peşinatsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

İhtiyaç kredisi, basit olarak bakıldığında, kısa vadeli ve düşük miktarda olan, tüketicilerin acil nakit ihtiyacını karşılayabilmek maksadı ile bankalar tarafından kullandırılan bir kredi ürünüdür.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, basit olarak bakıldığında, kısa vadeli ve düşük miktarda olan, tüketicilerin acil nakit ihtiyacını karşılayabilmek maksadı ile bankalar tarafından kullandırılan bir kredi ürünüdür. Bu doğrultuda bankalar kullandırmış oldukları krediler belli bir miktar faiz uygulamaktadır. Banka faiz oranları ise bankalara ve kredi talebinde bulunan müşterilerin durumuna göre değişiklik göstermektedir.  Ayrıca banka faiz oranlarını etkileyen bir diğer faktör de, kullanılacak olan kredinin miktarı ve vade süresidir.

2019 Masrafsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

2019 Peşinatsız İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Peşinat genellikle taşıt ya da konut için kullanılacak olan yüklü miktardaki krediler adına bankalar tarafından talep edilmekte olan bir güvence türüdür. Dolayısıyla 2019 peşinatsız ihtiyaç kredisi veren bankalar, günümüzde tüketicilere ihtiyaç kredisi kullandıran tüm bankalar olarak nitelendirilebilmektedir.

Bankalar tüketicilerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ihtiyaç kredisi kullandırırken, kullanılacak olan meblağın düşük miktarda olması sebebi ile tüketicilerden herhangi bir peşinat talebinde bulunmamaktadır. Bu doğrultuda 2019 peşinatsız ihtiyaç kredisi veren bankalar olarak; Akbank, ING Bank, Garanti Bankası, Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank gibi sektörde hizmet vermekte olan tüm bankalar örnek olarak gösterilebilmektedir.

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Veren Bankalar 2019!

Peşinatsız İhtiyaç Kredisi Şartları

İhtiyaç kredisi kullanırken tüketicilerde aranan en büyük ve en önemli şart, tüketicini kredi notudur. Yalnızca kredi notu yeterli olan tüketiciler bankalarda kredi kullanabilirken, ayrıca kullanılan krediler için uygulanan banka faiz oranları da bu kredi notuna göre belirlenmektedir. İhtiyaç kredisi gibi tüm banka kredilerinde göz önünde bulundurulan kredi notu, ayrıca kullanılacak olan kredinin miktarını da belirlemektedir.

Kredi notu dışında banka kredileri kullanırken talep edilen genel şartlar; başvuruda bulunan kişinin 18 yaşını doldurmuş olması, bankalar ile kedi ve kredi kartı çalışmalarının düzgün olması, ipotek verilmesi durumunda eşin izninin olması ve gelir durumunu gösteren bir belge olmasıdır.

Peşinatsız İhtiyaç Kredisi Hesaplama

İhtiyaç kredisi hesaplama işlemi, genellikle en uygun ihtiyaç kredisi veren bankanın belirlenmesinde etili rol oynamaktadır. Banka faizleri, krediden yapılan kesintiler, alınan dosya masrafları gibi faktörler yine uygun kredi kullandıran bankanın belirlenmesinde etkilidir.

İhtiyaç kredisi hesaplamada banka faizleri başrolü oynamaktadır. Vade gün sayısı kullanılan kredi miktarı gibi durumlara göre değişiklik gösteren banka faizleri, tüketicinin en doğru krediyi ve bankayı tercih etmesini sağlamaktadır. Günümüzün en uygun ihtiyaç kredisi faiz oranları ise 10 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisi göz önünde bulundurulduğunda; yüzde 1,79 ile QNB Finansbank, yüzde 1,99 ile ING Bank, yüzde 1,95 ile CEPTETEB gibi bankalardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.