Ana SayfaKredilerBedelli Askerlik Kredisi Hesaplama

Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bedelli askerliğin meclisten geçmesiyle birlikte bankaların bedelli askerlik kredi kampanyaları sunulmaya başlandı. 15 bin TL Kredi, 48 ay vadeli, 36 ay vadeli geri ödeme planlarıyla bedelli askerlik kredisi hesaplama ve diğer detaylar…

Bedelli Askerlik

Seçimlerden önce sözü edilen bedelli askerlik konusu şu sıralar halen birçok askerlik için bekleyen Türk vatandaşlarının talepleri doğrultusunda yapılan açıklamalardan sonra bedel tutarı ve dönemi konusunda netleşmiş değildi. Fakat dikkat çekilen konularda bedelli askerlik için hangi bankaların ön planda olacağı ve kimlerin öncelikli olacağı konusu var.

Yapılan açıklamalar doğrultusunda 2018 yılının Ekim ayında tam anlamıyla karar çıkacağı ve her şeyin o tarihte belli olacağı söylenmişti. Ancak seçim öncesinde de, geçen senelerdeki açıklamalara bakınca da dikkatimizi çeken nokta şudur ki verilen tarihler ertelenebilmekte ya da tekrardan karar alma aşamasına gidilebilmektedir. Bu bakımdan verilen tarihlerin şu an için bile kesin olduğunu söylemek pek de gerçekçi olmayacaktır.

Çeşitli kaynaklar aracılığıyla ulaşılan haberlere göre bedelli askerlik için bekleyen Türk vatandaşlarının yaşının 26 ve üstü olması gerektiği belirtilirken, bedel tutarı da 20 bin lira olacağı duyurulmuştu.

Kimlerin bedelli askerlik yapacağı sorusu ise halen akıllarda bir soru işaretidir. Bu bakımdan yaş için 25 ve üstü koşulu ve de 15 bin Türk lirasına sahip olmanız gerekmekte. Ekim ayında çıkması umut edilen yasamaya göre ayrıntıların belli olacağı düşünülmektedir. Başvuru yapacak olanlar için ise yaş kriteri yeterli olacaktır.

Ocak 2015’teki verilere bakınca 600 bin kişi başvuru yapabilme imkanına sahipken bunlardan sadece 160 bini başvuru yapmıştır. Buna maddi imkanların müsaade ettiği düşünülmektedir. Bundan dolayıdır ki bedellinin daha uygun fiyatlarda olması beklentilerden biridir.

Finans açısından bankalardan alacağınız destekler ile 48 aya kadar taksitlendirme yapılabileceği söz konusu. Düşük faiz oranları ile gençlerin yanında olacağı düşünülen bankalar bazı kurallarından taviz verilebileceği umulmakta. Bedellinin yürürlüğe girmesinden hemen sonra çeşitli bankaların kampanyalarını takip etmekte fayda var. Şimdi Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama Detaylarına bakalım.

Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama

  • Ziraat bankasında 48 ay taksit seçeneği ve 1,37 faiz seçeneği olacağı düşünülmektedir.
  • Yapı kredi bankası 48 ay taksit seçeneği ve 1,58 faiz seçeneği olacağı düşünülmektedir.
  • Halk bankası 48 ay taksit seçeneği ve 1,35 faiz oranı ile en düşük faizli kredi seçeneği sunmaktadır.
  • Garanti bankası 48 ay taksit seçeneği ve 1, 59 faiz seçeneği olacağı düşünülmektedir.
  • ING bankası için ise 48 ay taksit seçeneği ve 1,69 faiz seçeneği ile en yüksek faizli kredi seçeneği sunmaktadır.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.