Ana SayfaGündemVakıfbank’tan Esnaflara Avantajlı Hesaplı POS Kampanyası!

Vakıfbank’tan Esnaflara Avantajlı Hesaplı POS Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, yaz döneminde esnaflara özel 1 sene taahhüt yapılması karşılığında Hesaplı POS Kampanyası düzenledi. Kampanyadan yararlanan esnaflar 1 sene boyunca işletim, havale ve EFT ücreti ödemesi yapmayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Vakıfbank, diğer işletmelere kıyasla kendilerinin daha düşük tutarlı POS cihazı kullanan küçük ölçekli müşterilere her ay sabit tutar ödemeleri karşılığında hizmet sağladığını, kampanyadan yararlananların hesap işletim, havale ve EFT ücretlerini ödemeyeceklerini bildirdi.

Havale İşletim Ücreti Yok!

Nette Mini Tarife paketinin aylık ödemesi normal şartlarda 15 Türk Lirası. Yine paket dahilinde hesap işletim ücreti muafiyeti ile internet bankacılığından yapılan 25 tane havale ve 6 tane EFT ücretsiz bir şekilde yapılabilecek. Kampanyaya katılım sağlayan bireyler bu imkanlardan ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Hesaplı POS’tan yararlanmak isteyenler ise ek olarak çalışma şartları ve aylık ciro limitine uygun paketlerden istediklerini seçerek, her ay sabit bir ödeme yapmak kaydıyla POS giderlerini öncesinden belirleyebilmekte.

Özoğuz: Kazan-Kazan İlkesiyle Çalışıyoruz

Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, Vakıfbank’ın KOBİ Bankacılık alanında çok önemli bir konumda bulunduğunu, 81 ilin tamamında toplam 953 şubeyle hizmet verdiklerini, KOBİ bankacılığı alanındaki portföy yönetici sayılarının 2 bin 300’den fazla olduğunu söyledi. KOBİ’lere sağladıkları hizmetlerin sadece ürünlerle sınırlı kalmadığını söyleyen Özoğuz, onlara ek olarak finansal danışmanlık hizmeti de sağladıklarını, KOBİ müşterileriyle her zaman kazan-kazan ilkesiyle çalıştıklarını, bu nedenle de sadece kredi kullandırımı ile sınırlı olmadıklarını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.