Ana SayfaKariyerYapı Kredi Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yapı Kredi Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan öncü bankalardan biridir. Çalışanlarına tanımış olduğu haklar ile de sektörde adını duyuran banka, günümüzde pek çok bireyin Yapı Kredi kariyer hayalleri kurmakta olduğu bir banka haline gelmiştir. Bu yazıda Yapı Kredi Bankası çalışanlarına tanınan haklar ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası Misyon ve Vizyonu

Yapı Kredi Bankası, sektörde öncü bir isim haline gelmek ve kaliteli bir hizmet sağlayabilmek adına kendisi için çeşitli vizyon ve misyon edinmektedir. Bu doğrultuda banka tarafından belirlenen ve yıllardır bu yönde faaliyet gösteren Yapı Kredi Bankası’nın vizyonu; Türk bankacılık sektöründe tartışmaya kapalı bir şekilde lider kuruluş haline gelmektir.

Yapı Kredi Bankası’nın misyonu ise;

  • Uzun vadeli olacak şekilde sürdürülebilir bir ekonomik büyüme sağlayabilmek,
  • Banka üzerindeki tüm menfaat sahipleri adına bir değer oluşturabilmek,
  • Müşteriler ve personeller açısından da öncelikli tercih sırasında yer alabilmektir.

Bu misyon çerçevesinde günümüzde bu sektör içerisinde pek çok iş arayışında olan birey, Yapı Kredi Bankası’nda kariyer planlama yaparak çalışmayı istemektedir.

Yapı Kredi Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar (Sosyal ve Kariyer İmkanları)

Yapı Kredi Bankası, sektörde kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet verebilmek adında çeşitli sermayeler oluşturmaktadır. İnsan sermayesi de bu çerçevedeki sermayelerden biridir. İnsan sermayesi ile bankanın kurumsal alanda başarılı olabilmesini sağlayan banka, bünyesinde çalıştırmakta olduğu personelleri için çeşitli eğitimler ve haklar sağlamaktadır.

Çalışanları ile arasındaki iletişimin oldukça önemli olduğuna inanan Yapı Kredi Bankası, “katılımcı – çoğul iş yer olmak” prensibi ile çalışanlarının toplu sözleşme ve mesleki dernekleşme haklarına saygı duymaktadır. Çalışanlarının memnuniyetini ölçmek adına devamlı olara araştırmalar yaparken, çıkan sonuçlara göre de projeler hazırlayıp yürütmektedir. Yapı Kredi Çalışan Destek Programı ile hem çalışanlarına hem de ailelerine 24 saat ücretsiz hukuki, tıbbi, finansal ve psikolojik destek sunan banka, ayrıca Yapı Kredi Akademisi ile de çalışanlarının mesleki bilgi ve becerilerine destek sağlamaktadır.

Yapı Kredi Bankası Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer hedefine ulaşıp Yapı Kredi Bankası’nda işe alınan bir bireyin aylık olarak alacağı maaş, genellikle seviyesine, çalışmış olduğu departman ve pozisyonuna göre değişiklik göstermektedir. Yapı Kredi kariyer amacına ulaşan çalışanlar için banka tarafından belirlenen maaşlar hakkında net bir rakam verebilmek mümkün olmamakla beraber, tahmini olarak;

  • Gişe personellerinin 1.800-2.700 TL,
  • Gişe asistanı 1.900-2.900 TL,
  • Müşteri temsilcisi 2.000-3500 TL,
  • Müfettiş 3.000-7.000 TL arasında bir maaş alabilmektedir.
  • Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.