Ana SayfaDiğer İş İlanlarıİBB Başkanlığı 500 Zabıta Memuru Alımı Gerçekleştirecek!

İBB Başkanlığı 500 Zabıta Memuru Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yayımlamış olduğu bir iş ilanı ile kamu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre İstanbul’da görevlendirilecek olan 500 zabıta memuru alımı yapılacak.

Zabıta Memuru Atamalarında Hangi Şartlara Bakılacak?

Yeni yayımlamış olduğu iş ilanları ile kamuya personel alımı gerçekleştireceğini bildiren İBB Başkanlığı, KPSS puanı ile belirtilen boş kadrolar için açık atama yoluyla memur alımı gerçekleştirecek. İlanda belirtildiği üzere adaylarda KPSS puanı ve birtakım şartlar arayacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, alım yapacak olduğu personellerin P94, P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmasına bakacak. Öte yandan adayların en az lise mezunu ya da üniversitelerin Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Mahalli İdareler, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Yat Kaptanlığı, Bilgisayar Programcılığı, Sekreterlik, Ofis Sekreterliği, Çevre Sağlığı, Çevre Koruma ve Kontrol, Turizm Rehberliği, Acil Yardım ve Afet Yönetimi, İktisat, Ekonomi ve bunun gibi pek çok ön lisans bölümünden mezun olması gerekecek.

İBB Başkanlığı tarafından ilan edilen bu zabıta memuru kadrolarına atanmak üzere iş başvurusunda bulunacak olan adayların Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen suçlardan herhangi biri ya da birileri ile mahkum olamaması gerekmektedir. Ayrıca erkek adayların askerlik görevini yerine getirmesi ya da askerlikle bir ilişiğini bulunmaması, görevini devamlı yapmasına mani olacak herhangi bir durumun söz konusu olmaması, ilan edilen kadrolar için gerekli şartlara haiz olması ve gerçekleştirilecek olan güvenlik soruşturmasından temiz çıkması gerekecek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Tüm bunların yanı sıra bazı özel şartların da aranmakta olduğu bu sözleşmeli personel alımı ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların 1-15 Ağustos 2018 tarihleri arasında başvuru.ibb.gov.tr adresi üzerinden elektronik ortamda başvuru formu doldurması gerekecek.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?623c899d-de4a-431c-9846-7aabfc03dd56

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.