Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Konya’da Personel Alımları Gerçekleştirecek!

Türkiye Finans Konya’da Personel Alımları Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Katılım bankacılığı alanında hizmet vermekte olan bankaların öncülerinden olan Türkiye Finans Katılım Bankası, yayımlamış olduğu ilan ile banka personel alımları yapacağını duyurdu.  Bankanın Konya’daki şubeleri için alım yapacak olan Türkiye Finans Katılım Bankası, Perakende Bankacılık Yetkilisi alacak.

İşe Alım Şartları Neler Olacak?

Türkiye Finans Katılım Bankası iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, işe alınacak olan yetkililerde birtakım şartlar aranacak. Öncelikle bankanın bu ilanına başvuruda bulunan adayların İ. İ. B. F., S. B. F., işletme ya da iktisat fakültelerinin İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Uluslararası İlişkiler, Kamu Yönetimi, Ekonometri ya da Bankacılık/Finans bölümlerinden mezun olması gerekecek. Bunun ile beraber adayların perakende bankacılık alanında en az iki sene çalışarak tecrübe sahibi olması, ekip çalışmasına yatkın, insan ilişkileri güçlü, güler yüzlü, kolay iletişim kurabilen, B sınıfı ehliyete sahip ve Konya’da ikamet ediyor olması gerekecek. Öte yandan bu ikana banka iş başvuruları kapsamında başvuruda buluna adaylar arasından, SPK Temel ya da ileri düzey belgesine sahip olan, İngilizce bilen ve BES aracılık belgesine sahip olan adaylar tercih edilecek.

İşe Alınan Yetkililerin Görevi Ne Olacak?

Banka iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, perakende bankacılık yetkilisi olarak Türkiye Finans Bankası bünyesinde işe başlayan bireyler, aktif pazarlama faaliyetleri ile yeni müşteri kazanımını sağlayacak, mevcut müşteri takip edip varlık performanslarını iyileştirecek, ürün karlılığını artıracak, Pazar ve müşteri verilerinin toparlayarak analizini gerçekleştirecek.

Bankanın iş ilanları arasındaki bu ilanın kendisine uygun olduğunu düşünen adaylar, aşağıdaki adres üzerinden Perakende Bankacılık Yetkilisi olmak üzere başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-konya-subeleri-perakende-bankacilik-yetkisili-1921106

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.