Ana SayfaKariyerTürkiye İş Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Türkiye İş Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, Cumhuriyet tarihinin ilk özel bankalarından ve Türk Bankacılık sektöründe kaliteli hizmetleri ile adını duyuran bankalardan biridir. Sektörde uzun yıllardır hizmet vermekte olan Türkiye İş Bankası, tüketicilere sunmuş olduğu finansal hizmetlerin yanı sıra, çalışanlarına tanımış olduğu hakları ile de adını duyurmaktadır. Dolayısı ile de günümüzde bu sektörde çalışmak isteyen pek çok bireyin Türkiye İş Bankası kariyer hayalleri kurmasına neden olmaktadır.

Türkiye İş Bankası Misyon ve Vizyonu

Türkiye İş Bankası’nın Türk bankacılık sektörünün öncü bankalarından biri haline gelmesindeki en büyük etken, tıpkı diğer bankalarda olduğu üzere kendisi için belirlemiş olduğu misyon ve vizyonudur.

Bankanın uzun yıllardır prensip haline getirdiği ve bu doğrultuda hizmet vermekte olduğu vizyonu; lider, öncü ve güvenilir banka konumunu bölgesel finans gücü halinde devam ettirerek, iştiraklerin, tüketicilerin ve çalışanların en çok tercih ettiği banka haline gelmektir.

Türkiye İş Bankası’nın edinmiş olduğum misyonu ise çalışan, hissedarlar ve tüketiciler olarak 3 ayrı gruba ayrılmaktadır. Özetle bankanın misyonu; tüketici açısından hızlı, kaliteli ve etkili çözümler sunan ve personellerine işlerinde en üst performansı sergileyebilmeleri adına teşviklerde bulunan bir banka olarak, iştiraklere de elde edilen değeri kararlı bir biçimde artırmaktır. Dolayısıyla sektörde görev almak isteyenler bireyler Türkiye İş Bankası kariyer hayalleri ile süslenmektedir.

Türkiye İş Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar, Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Banka kariyeri yaparak Türkiye İş Bankası’nın bir çalışanı haline gelen bireyler çeşitli haklar elde etmektedir. Örneğin; banka çalışanlarının maddi ve sosyal hakları, BASİSEN ile banka arasında 2 senede bir gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesi ile piyasanın o günkü koşullarına göre belirlenmektedir. Personellerin sosyal güvenlikleri Emekli Sandığı Vakfı ve Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı tarafından karşılanmakta, ilave emekli ikramiyesi ve ikinci bir maaş alma imkanı sunulmaktadır.

Çalışanlarına pek çok mali hakkın yanında sosyal yardımlarda da bulunan banka, sağlık yardımı, öğle yemeği, çocuk zammı, servis, evlilik, doğum ve doğal afet yardımı gibi haklar tanımaktadır.

Türkiye İş Bankası Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama doğrultusunda hedefine ulaşan Türkiye İş Bankası çalışanları, görevlendirildiği departmana, birime ya da seviyeye göre farklı maaşlar almaktadır. Kesin ve net bir rakam söylemek mümkün olmamakla beraber tahmini olarak pek çok banka çalışanının almış olduğu maaş ile Türkiye İş Bankası çalışanlarının almış oldukları maaşlar hemen hemen aynı kabul edilmektedir. Türkiye İş Bankası ekstra olarak çalışanlarına performansa göre ödeme yapmakta ve yüksek verimlilik ödeneği, ürün bazlı satış primleri ya da yönetici primi gibi uygulamalar gerçekleştirmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.