Ana SayfaKredilerErtelemeli TEB Bedelli Askerlik Kredisi! 0850 200 0 666’den Başvuru İmkanı!

Ertelemeli TEB Bedelli Askerlik Kredisi! 0850 200 0 666’den Başvuru İmkanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB Bedelli askerlik kredisi 15.000 TL ile sınırlı olup, 48 ay vade imkanı sunuluyor. Kredi kullanmanız halinde 3 ay ertelemeniz mümkün olup, banka şubelerine gitmeden de ön onaylı başvuru yapabilirsiniz.

TEB Bedelli Askerlik Kredisi Kampanyası!

2018 Bedelli askerlik kredisi veren bankalar arasında bulunan TEB, nakit bulmakta zorluk çektiği için bedelli askerlik başvurusu yapmayanlara destek oluyor. Yüzde 1,80 ve yüzde 2,07 olmak üzere 2 afet faiz oranı belirleyen banka, kredi notu düşük olanlara yüzde 2,07 oranında, yüksek olanlara ise yüzde 1,80 faiz uyguluyor. Kredi faiz oranları piyasa koşullarından, alınan kredi tutarı ve vade süresinden etkilenmiyor.

Ağustosta alınan kredilerin ödemelerin kasımda, eylülde alınanlar aralıkta, ekimde alınan kredilerin ödemeleri ise 2019 ocakta başlıyor.

Ön Onaylı, Anında Bedelli Askerlik Kredisi Başvurusu!

Bedelli askerlik kredisi başvurusu için hem TEB şubelerine gidebilir hem de online başvuru kanallarını kullanabilirsiniz. TEB telefon bankacılığı numarası 0850 200 0 666’yı arayarak, CEPTETEB mobil ya da internet şubesinde gerekli işlem adımlarını takip ederek ön onaylı kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Kredinin onaylanması halinde ise nüfus cüzdanı ya da ehliyetin fotokopisi, gelir belgesi ya da maaş bordrosu ve ikametgah belgeleri tamamlanarak, bankaya gidilmesi, krediye ilişkin evrakların imzalanması gerekmektedir.

Kampanya koşulları dahilinde en fazla 15 bin TL kredi alınabilinip, en uzun vade süresi 48 ay, en kısa ise 3 aydır. Kişiler isterlerse 3 ay erteleme fırsatından da yararlanabilirler.

TEB 15.000 TL Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama

TEB Bedelli askerlik kredisi kapsamında 15.000 TL kredi alan kişiler için yüzde 1,80 faiz uygulanırsa aylık kredi ödeme tutarı 505,08 TL, yüzde 2,07 faiz uygulanırsa taksit 538,42 TL olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.