Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTÜBİTAK Belirli Süreli Proje Personeli Alımı Yapacak!

TÜBİTAK Belirli Süreli Proje Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en önemli araştırma ve geliştirme merkezlerinden biri olan TÜBİTAK, yayımlamış olduğu bir iş ilanı ile kamu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Belirli bir süre için proje personeli alacak olan TÜBİTAK, istihdam ettiği personelleri Enerji Enstitüsü’nde görevlendirecek.

TÜBİTAK kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlamış olduğu bu ilana göre, TÜBİTAK bünyesinde faaliyet gösterilmekte olan Enerji Enstitüsü’nde belli bir süre için proje personeli alımı yapılacak.

Kamu Personel Alımlarında Hangi Şartlar Aranacak?

Yayımlanan bu ilanda belirtildiği üzere işe alınacak olan adaylarda bazı şartlar aranacak. Yükseköğretim kurumlarının en az 4 yıllık eğitim veren Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği Elektronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği ya da Mekatronik Mühendisliği gibi çeşitli bölümlerinden mezun olması gereken adayların elektronik donanımı konusunda en az 2 sene tecrübeli olması ya da bu konuda yüksek lisans/doktora tezi yapmış olması gerekecek. Ayrıca ilanda bahsi geçen şartlara da haiz olması gerekecek.

İşe Alınan Personeller Ne İş Yapacak?

TÜBİTAK tarafından yayımlanan bu ilana iş başvurusu gerçekleştirerek istihdam edilen adaylar, bazı görev ve sorumluluklar edinecek. Örneğin; raylı araçların geliştirilmesine ilişkin projelerde kontrol ünitesi donanım ve yazılım geliştirme, gibi konularda Araştırmacı görevi üstlenecek olan personeller, bu projelerde ayrıca güç elektroniği dönüştürücülerinin ve kontrol -kumanda-izleme algoritmalarının ve yazılımlarının geliştirilmeleri konularında da Araştırmacı olarak görev alacak.

Bu ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıdaki adres üzerinden detaylı bilgi edinebilecek.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?7c58f5c8-4fa2-4df0-b068-2ceff7a5ad8a

 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.