Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Kurumsal Bankacılık Alanında Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Burgan Bank Kurumsal Bankacılık Alanında Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Merkezi Kuvet’te olan ve Türk bankacılık sektöründe de aktif olarak faaliyet göstere Burgan Bank, yayımlamış olduğu bir ilan ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Bankanın alım yapacağı pozisyon ise, Kurumsal Bankacılık alanında Sektör Yöneticisi olacak.

Burgan Bank, banka iş ilanları kategorisinde yayımlamış olduğu bir ilanda belirttiği üzere bünyesinde görevlendireceği ekip arkadaşları alımı yapacak. Kurumsal Bankacılık alanında İstanbul içi yapılacak olan bu alım, Sektör Yöneticisi pozisyonu için olacak.

İşe Alımlarda Hangi Nitelikler Tercih Edilecek?

Banka, işe alacak olduğu adaylarda bazı kriterler arayacak. Örneğin; banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adayların daha önce bankaların kurumsal bankacılık ya da kurumsal pazarlama ekiplerinde en az 8 yıl çalışmış olmasına, 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisat, İşletme, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ya da Bankacılık bölümlerinden mezun olmasına bakılacak. Öte yandan banka, başvuruda bulunan adaylar arasından, iyi derecede İngilizce bilgisi olan, sözlü ve yazılı iletişim becerileri kuvvetli, ekip yönetiminde tecrübeli, satış ve pazarlama konularında bilgi sahibi, analitik düşünebilen, İstanbul’da yaşamını sürdüren ve erkek adaylardan askerlik görevini yerine getirmiş olan adayları tercih edecek.

Sektör Yöneticilerinin Görevi Ne Olacak?

Burgan Bank iş ilanları dahilinde yayımlanan bu ilana göre işe alınan personeller, banka bünyesinde çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenecek. Bankanın satış ve pazarlama stratejileri dahilinde mevcut müşterilerin ilişkilerinin derinleştirilmesi, portföyün bütçe, hedef ve gerçekleşmelerinin takibi gibi görevleri olacak.

İş ilanları arasında yer alan bu ilanın kendisine uygun olduğunu düşünen adaylar 10 Ağustos 2018 tarihine kadar ilana başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-kurumsal-bankacilik-sektor-yoneticisi-2078430

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.