Ana SayfaKariyerING Bank Çalışanlarına Tanınan Haklar

ING Bank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank, uzun yıllardır Türkiye’de bankacılık sektöründe hizmet vermekte olan, Hollanda merkezli çok uluslu bir bankacılık şirketidir. Vermiş olduğu finans hizmetleri ile Türkiye’de en önemli bankalar sıralamasında yer edinen ING Bank, çalışanları için de maddi, banka kariyer ve sosyal anlamda pek çok olanak sağlamaktadır. Dolayısıyla sektörde iş aramakta olan bireylerin bir kariyer hedefi haline gelmektedir.

ING Bank Misyon ve Vizyonu

ING Bank, Türk bankacılık sektöründe edinmiş olduğu yeri, belirlemiş olduğu ve yıllardır izinde yürümekte olduğu vizyon ve misyonuna borçludur. Kendisine vizyon olarak bir taraftan müşterilerin finansal geleceklerini en verimli bir şekilde yönetebilmeleri adına en uygun çözümler sunarken, diğer yandan bütün sosyal paydaşları adına uzun vadeli değerler meydana getirmeyi edinen ING Bank, misyon olarak da pek çok amaç edinmektedir.

ING Bank’ın misyonu; iş mükemmelliği anlayışı ve uluslararası düzeyde sağlamış olduğu hizmet kalitesi ile müşterilerinin; en üst düzeylerdeki etik ve manevi değerler ile personellerinin tercih ettiği bir banka olmaktır.

ING Bank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

ING Bank, müşterilerini ve paydaşlarını düşündüğü kadar çalışanlarını da düşünmektedir. Kendisine belirlemiş olduğu ING Bank kariyer hedefi doğrultusunda ING Bank çalışanı halime gelen bireyler, banka bünyesinde pek çok maddi ve sosyal hak elde edebilmektedir.

ING Bank kariyer ile banka personeli olan bireyler, banka tarafından yürütülen “Turuncu Kalpler” kurumsal gönüllülük programı ile sosyal sorumluluk projelerine zaman-yetenek ve maddi destek açısından katkı sağlayabilmektedir. Öte yandan ING Bank çalışanları için Genel Müdürlük binasında Starbucks, kuaför, spor salonu, basket sahası gibi özel alanlara yer verilmektedir. “Turuncu Fırsatlar” ile çalışanlara özel indirimler, sektörde bir ilk olarak kravat zorunluluğunun kaldırılması, 3-14 yaş arası çocuk sahibi olan ebeveynler okulun ilk ve son gününde çocuklarının yanında olma ve bunun gibi pek çok imkan sağlanmaktadır.

ING Bank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama ile ING Bank bünyesinde çalışmaya başlayan bireyler, düzeylerine göre ve pozisyonlarına göre maaş almaktadır. Net Bir maaş bilgisi vermek mümkün olmazken, tahmini olarak ING Bank’ta gişe görevlisi olarak çalışan bir birey 2 bin 500 -3 bin 500 TL arası, diğer departmanlarda da 3 bin TL ile 8 bin TL arası maaş alınabilmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.