Ana SayfaKrediler48 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

48 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, günümüzde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen ve bankalar tarafında da temin edilen bir kredi ürünüdür. Diğer bir adı tüketici kredisi olan bu kredi ürünü, tüketicilerin tercih ve ihtiyacına göre 48 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi olarak kullandırılabilmektedir. Vade süresi ve kredinin miktarı yine tüketicinin ihtiyacına göre değişiklik gösterebilmektedir.

48 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

Bankalar, birbirleri ile devamlı olarak rekabet ortamında olmaları sebebi ile tüketicilerin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak finans hizmetleri sağlamaktadır. Tüketiciler ise çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek için, vadesi uzun olan, banka faiz oranları düşük olan ve geri ödemesi kendisini zorlamayacak krediler tercih etmektedir. Bu doğrultuda bankalar müşterilerinin talepleri üzerinde 48 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır.

Bugün pek çok banka, kullandırmakta olduğu kredilerin miktarını ve vade süresini, kredi başvurusunda bulunan müşterilerinin talep, ihtiyaç ve finansal durumları doğrultusunda şekillendirmektedir. Bu kapsamda banka kredileri arasında vadesi uzun olarak 25 bin TL kredi kullandıran bankalar; Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, QNB Finansbank, ING Bank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Akbank, Odeabank, Alternatif Bank, TEB gibi bankalar olarak sıralanabilmektedir.

48 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Banka faiz oranları, dönem dönem değişiklik göstermekle beraber, bankaların çıkarları doğrultusunda belirlenmektedir. 48 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi kullandıran bankaların banka faiz oranları ise şu şekildedir:

Ziraat Bankası banka kredileri arasından 48 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırırken (tüketici ürün paketi) yüzde 1,67, Vakıfbank yüzde 1,84, Halkbank yüzde 1,63 (maaş müşterilerine özel), QNB Finansbank yüzde 1,79, ING Bank yüzde 1,84 civarında banka faizleri uygulamaktadır.  Bahsi geçen bu oranlar, bankalar arasından en uygun kredi veren bankanın belirlenmesinde etkilidir.

48 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi hesaplama işleminde en önemli faktör ihtiyaç kredisi faiz oranlarıdır. Tüketiciler kullanacak oldukları kredilerde ne kadar geri ödeme yapacaklarını, aylık taksit tutarlarını banka faizlerini ve kesinti yapılacak olan masrafları merak etmektedir. Bu gibi faktörler ise ancak kredi hesaplama işlemi ile belli olmaktadır. Örneğin; ING Bank’ta 48 ay vade ile 25 bin TL kredi çekmek isteyen tüketici için uygulanacak olan banka faizleri yüzde 1,84’dür. Buna göre geri ödeyecek olduğu toplam kredi tutarı 40 bin 796 lira 16 kuruş olurken, aylık olarak ödemesi gereken taksit tutarı ise 850 TL’dir. Bu krediden kesilecek olan kredi tahsis tutarı ise 125 TL olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.