Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTCDD Sözleşmeli Olarak Engelli Personel Alımı Gerçekleştirecek!

TCDD Sözleşmeli Olarak Engelli Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

T. C. Devlet Demir Yolları, yayımlamış olduğu bir iş ilanı ile kamu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Engelli vatandaşlar arasından alım yapacak olan TCDD, toplamda 14 adet personel alımı gerçekleştirecek.

T. C. Devlet Demir Yolları, yayımlamış olduğu bir iş ilanı ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini belirtti. Yayımlanmış olan bu ilana göre toplamda 14 adet engelli personel alacak olan TCDD, söz konusu bu personelleri tren yolu hattı onarım bölümünde görevlendirecek. Üstelik İŞKUR tarafından alınacak olan bu personeller Alifuatapaşa 121 Yıl Bakım Şefliği, Çankırı 231 Yol Bakım Şefliği, Basmane 311 Yol Bakım Şefliği, Kemer 312 Yol bakım Şefliği gibi TCDD’nin çeşitli yol bakım şefliklerinde görev alacak.

İşe Alınacak Personellerden Ne Talep Edilecek?

Kamu iş ilanları arasında yer alan bu ilana göre, işe alınacak olan kamu personellerinde bazı şartlar aranacak. Örneğin; adayların Demir Hattı Bakım ve Onarıcısı sanat kolunda işe alınacak olan bu engelli işçilerde yük ve yolcu taşımacılığı ile beraber gerçekleştirildiği raylı sistemlerde yol bakım ve onarım alanında en az 6 ay çalışmış olma şartı aranan adaylarda, ayrıca SGK hizmet dökümü, öğrenim belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, T. C. Kimlik numarasının yazılı olduğu sicil kaydı, askerlik durum belgesi ve engelli raporu gibi çeşitli belgeler talep edilmektedir.

Kamu iş ilanları kapsamında bu ilanlara iş başvurusu gerçekleştirecek olan adaylar bahsi geçen belgeler ile beraber İŞKUR’a müracaat edecek. İŞKUR tarafından bildirilen nihai listede yer alan adaylara noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi ve mülakat tarihi hakkında tebligat iletilecek.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?be129718-e353-4ca7-a5aa-7074912ef65d

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.