Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC Kayseri’de Personel Alımı Gerçekleştirecek!

HSBC Kayseri’de Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bank, yayımlamış olduğu yeni bir ilan ile banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre Kayseri’de alım yapacak olan banka, bireysel bankacılık alanında müşteri temsilcisi ihtiyacını karşılayacak.

HSBC, banka iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan bu ilan ile personel alımları yapacağını açıklayan banka, Bireysel Bankacılık alanından Müşteri Temsilcisi alımı yapacak. Üstelik bu alımları Kayseri’de gerçekleştirecek.

İşe Alımlarda Hangi Şartlara Bakılacak?

HSBC, bünyesine katacağı Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi alımlarına, adaylarda bir takım şartlar arayacak. Öncelikle banka iş başvuruları kapsamında bu ilana başvuruda bulunan adayların 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (İ. İ. B. F. Mezunu), yüksek derecede iletişim becerilerine sahip, dinamik, sorumluluk sahibi ve gelişime açık olan adaylar olması gerekecek. Öte yandan banka, ilana başvuruda bulunan adaylar arasından takım çalışmasına önem veren, yaratıcı ve analitik düşünebilen, müşteri ve çözüm odaklı çalışabilen adayları tercih edecek.

Müşteri Temsilcisinin Görevleri Ne Olacak?

HSBC iş ilanları arasında yer alan bu ilana başvuru yaparak banka bünyesine katılan personeller, bazı görev ve sorumluluklar üstlenecek. Kayseri Şubesi’nde Bireysel Bankacılık Müşteri Temsilcisi olarak görev alacak olan bu personeller, etkili müşteri iletişimi ve mükemmel hizmet kalitesi ile bireysel bankacılık ürün ve hizmetlerini sunacak, satış sürecini etkin yöneterek müşterilerin ihtiyaç ve taleplerini tespit edecek. Ayrıca mevcut müşteriler ile iletişimi kuvvetlendirirken, potansiyel müşterilerin kazanımını da sağlayacak.

İş ilanlarından HSBC’nin bu ilanını kendisi için uygun bulan tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar, 17 Eylül 2018 tarihine kadar bu ilana başvuruda bulunabilecek.

https://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-kayseri-sube-bireysel-bankacilik-musteri-temsilcis-2104364

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.