Ana SayfaDiğer İş İlanlarıAtatürk Üniversitesi 152 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Atatürk Üniversitesi 152 Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yani bir ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre üniversite bünyesinde görevlendirilmek üzere toplamda 152 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü yayımlamış olduğu bir ilan ile kamu personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu bu ilana göre toplamda 152 sözleşmeli personel alımı yapacak olan Üniversite, Hemşire, Anestezi Teknikeri, Radyoloji Teknikeri, Laborant, Fizyoterapist, Eczacı, Psikolog ve Diyetisyen kadrolarına alım yapacak.

Adaylarda Hangi Şartlara Bakılacak?

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan bu iş ilanlarında belirtildiği üzere, üniversite bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylarda bazı şartlar aranacak. Öğrenim durumları Lise, Ön Lisans ve Lisans olması gereken adayların, genel olarak Hemşirelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyonu, Psikoloji, Beslenme ve Diyetetik bölümleri lisans mezunu, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, Anestezi, Tıbbi Laboratuvar ön lisans bölümleri mezunu olması gerekecek. Ayrıca Hemşirelik bölümü lise mezunu olan adayların ise Yoğun Bakım Hemşireliği, Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşireliği, Hemşirelik Süreci ve Hemşirelik Bakımı Uygulamaları, Emzirme Danışmanlığı ya da Acil Bakım hemşireliği gibi sertifikaların en az birine sahip olması, Radyoloji Teknikeri pozisyonu için de lisede bu branş bölümünden mezun olması gerekmektedir.

KPSS puanı ile alım yapılacak olan bu kadrolar için adayların güvenlik soruşturmasını tamamlamış olması ve özel şartları da taşıyor olması gerekecek. Adaylar bugün itibari ile yayımlanan bu iş ilanına 27 Ağustos 2018 tarihine kadar Sağlık Araştırma ve Uygulama Müdürlüğü’ne şahsen iş başvurusu yapabilecek. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Başvuruda Hangi Belgeler Talep Edilecek?

Atatürk Üniversitesi’nde açılan bu kadrolara başvuru esnasında adaylardan talep edilen belgeler ise; Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Öğrenim Belgesi, bahsi geçen sertifikalar, 2018 KPSS Sonuç Belgesi, Sağlık Araştırma ve Uygulama Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden alınacak başvuru formu, aranan şartlara haiz olunduğuna dair belge ve adli sicil kaydıdır.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?ed7f6827-607b-4f4d-9c69-a023c6112156&kk=420

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.