Ana SayfaKrediler36 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

36 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Günümüzde bankalar tarafından en çok kullandırılan, tüketicilerin de çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına nakit akışı sağladığı kredi türüne ihtiyaç kredisi adı verilmektedir. Eğitim, sağlık, alışveriş gibi çeşitli ihtiyaçlardan ötürü kullanılan bu banka kredileri, banka faiz oranları ile kullandırılarak geri ödemesi sağlanmaktadır.

36 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi, tamamıyla tüketicinin ihtiyaçları doğrultusunda tercih etmiş olduğu bir kredidir. Tüketiciler ihtiyaçlarına göre 25 bin TL kredi başvurusunda bulunurken, vade sayısını da ödeme güçlüğüne ve finansal durumuna göre 36 ay olarak talep edebilmektedirler. Bankalar ise kendisine gelen bu 36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi başvurusunu değerlendirmeye alırken, tüketicinin kredi notuna ve finansal durumuna bakmaktadır. Şartları uygun olan tüketicilere hemen hemen her banka tarafından 36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi kullandırabilmektedir.

Bu kredileri kullandıran bankalara örnek gösterilecek olursa; Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, ING Bank, QNB Finansbank, TEB, Garanti Bankası, Enpara.com ve Yapı Kredi Bankası’dır.

36 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

36 ay vadesi olan 25 bin TL ihtiyaç kredisi gibi banka kredilerin, çeşitli banka faiz oranları uygulanmaktadır. Bankalara ve dönemlere değişiklik gösteren banka faiz oranları, bankaların müşteri çekebilmek için kendi çıkarları doğrultusunda belirlenmektedir. En güncel banka faizlerine bakılacak olursa; Ziraat Bankası yüzde 1,73, Halkbank yüzde 1,75, Vakıfbank yüzde 1,84, QNB Finansbank yüzde 1,97 ve ING Bank yüzde 1,84 civarında banka faizleri uygulamaktadır.

36 Ay Vadeli 25 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

36 ay vadeli 25 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplama işlemi, genellikle tüketicilerin en uygun kredi veren bankayı belirlemesi ve ödeme seçeneklerinin nasıl olacağı konusunda bilgi edinebilmesi için gerçekleştirilen bir işlemdir. İhtiyaç kredisi faiz oranları esas alınarak gerçekleştirilen bu hesaplamalara örnek gösterilecek olursa, QNB Finansbank’tan çekilecek olan 36 ay vadeli 25 bin TL kredide yüzde 1,97 oranında faiz uygulanmaktadır. Buna göre çekilen 25 bin TL’nin geri ödemesi toplamda 37 bin 406 lira 35 kuruş olurken, aylık taksit tutarı bin 39 lira 7 kuruş olacaktır. Vergiler 2 bin 67,73 TL, kredi tahsis ücreti 125 TL ve hayat sigortası ise 349 TL tutacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.