Ana SayfaKariyerAnadolubank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Anadolubank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank, Türk bankacılık sektöründe yaklaşık olarak 60 yıldır hizmet vermekte olan bir bankadır. Sektörde sunmuş olduğu hizmetleri ile adından söz ettiren Anadolubank, bünyesinde çalıştırdığı personelleri için de çeşitli haklar tanımaktadır. Çalışanlarına sunmuş olduğu bu maddi ve sosyal olanakları ile dikkat çekmekte olan banka, bu nedenle sektörde kariyer yapmak isteyen pek çok birey, Anadolubank kariyer planı oluşturmaktadır.

Anadolubank Misyon ve Vizyonu

Anadolubank, kurulduğu günden bu yanaş vermiş olduğu hizmetleri belirli bir vizyon ve misyon doğrultusunda sağlamaktadır. Bu kapsamda Anadolubank’ın vizyonu; müşterileri, çalışanları, iş ortakları ve topluma optimum bileşim içerisinde değer oluşturmaktır. Bunun yanı sıra bankanın misyonu ise; Türkiye sathında reel ekonomik faaliyet oluşturan önemli oyuncuların vazgeçemediği bir banka haline gelmektir.

Tüm bunların yanı sıra banka benimsemiş olduğu hizmet, bel bağlanabilirlik, gelişim, azim, insan gibi değerleri ile de bugünlere gelmektedir. Dolayısıyla pek çok birey Anadolubank kariyer hayalleri kurmaktadır.

Anadolubank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Banka kariyer için Anadolubank’ı tercih eden bireyler, banka tarafından tanınan çeşitli sosyal ve maddi haklar elde etmektedir. Çalışanlarının performanslarına göre değerlendiren Anadolubank, fark yaratan çalışanlarını ödüllendirmektedir. Kariyer yönetimi politikası ile bankada yükselme sürecine yardımcı olurken, yöneticilerini kendi bünyesinde yetiştirmekte, yine banka içerisinde yatay ya da dikey pozisyonlardaki personel açığını, içeriden temin edebilmek için fırsat tanımaktadır. Tüm bunların yanı sıra çalışanları için çeşitli mesleki eğitimler veren Anadolubank, sosyal alanda da pek çok aktiviteye imza atarak, çalışanlarına motivasyon sağlamaktadır.

Anadolubank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer planlama ile Anadolubank bünyesinde çalışmaya başlayan personellerin ücretlendirmesi, personel üzerindeki görev ve sorumluluğun boyutu, iş büyüklüğü, mesleki bilgi ve becerileri, sektörde bulunabilirliği ya da yönetim alanı genişliği gibi hususlar göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. Dolayısıyla Anadolubank çalışanlarının ne kadar maaş aldığı konusunda net bir rakam söylemek mümkün olmazken, tahmini olarak diğer pek çok banka ile hemen hemen aynı düzeyde olabilmektedir. Örneğin; gişe personeli 1900 ile 2.500 TL arasında bir maaş alabilirken, güvenlik görevlisi 2.000 ile 3.000 TL arasında maaş alabilmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.