Ana SayfaKariyerBurgan Bank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Burgan Bank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, Kuveyt merkezli olup Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın yanı sıra Türkiye’de de hizmet vermekte olan bir bankadır. Uzun yıllardır Türkiye’deki faaliyetlerini yürütmekte olan Burgan Bank, tüketiciler finansal anlamda kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Bunun yanında çalışanlarına da pek çok sosyal imkan sağlayan banka, sektörde iş arayışlarında olan birçok bireyin Burgan Bank kariyer hedefi oluşturmasına neden olmaktadır.

Burgan Bank Misyon ve Vizyonu

Türkiye’de yürütmekte olduğu faaliyetler ve tüketicilere sunmuş olduğu hizmetler ile adına bir hayli söz ettiren Burgan Bank, bu başarısını vizyon, misyon, değer ve hedeflerine borçludur. Kendisi için edinmiş olduğu vizyon ve misyonlarının izinde yürüyerek bugünlere ulaşan banka, pek çok bireyin Burgan Bank kariyer hedefini süslemektedir.

Burgan Bank’ın izinde faaliyet göstermekte olduğu vizyonu; finansal hizmetler sektöründe en kaliteli uygulamaları, yenilikçiliği ve ortaklarına değer katan hizmetlerin devamlılığını sağlayarak, kendi kategorisinde Türkiye’nin bir numaralı hizmet sağlayıcısı olmaktır.

Burgan Bank misyonu ise; güven ve dürüstlük üzerine kurulan ilişkiler dahilinde, uzman finansal ve yatırım çözümleri sunarak işin ve şahsi mevcudiyetin büyümesine yardımcı olan finansal iş ortağı olmaktır.

Burgan Bank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Banka kariyer hedefini Burgan Bank bünyesinde çalışmaya başlayarak hayata geçiren bireyler için banka tarafından çeşitli sosyal ve maddi haklar sağlanmaktadır. Banka çalışanlarının kariyer hedeflerini tamamlayabilmeleri ve daha kaliteli hizmet sağlayabilmeleri adına çeşitli mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerine imkan sağlayan Burgan Bank, çalışanlarının ve ailelerin sağlık ihtiyaçlarını karşılamakta, hayat ve kaza sigortası yapmakta ve çalışanlarına yemek, servis gibi imkanlar sunmaktadır. Bunun ile beraber sosyal etkinliklere de imza atan Burgan Bank, banka içi enerji, sinerji ve motivasyonun artması amacı ile çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlemektedir.

Burgan Bank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama doğrultusunda Burgan Bank çalışanı olan bir birey, çalışmakta olduğu seviyeye, departmana ve pozisyona göre farklı maaşlar alabilmektedir. Bankanın çalışanlarına vermekte olduğu maaşlar hakkında net bir bilgi elde edilemese de, çalışanlarının performansına göre ödüllendirilmeler yapıldığı ve ücretlendirmelerin, maaş artışlarının yönetim kararı ile belirlendiği bilinmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.