Ana SayfaKariyerFibabanka Çalışanlarına Tanınan Haklar

Fibabanka Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka, yaklaşık olarak 10 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan bir kuruluştur. Kısa sürede Türk bankacılık sektöründe yer edinen Fibabanka, tüketicilerin her türlü finansal taleplerini karşılamış, çalışanlarına rahatlıkla çalışabilecekleri bir ortam sunmuştur. Üstelik Fibabanka kariyer olanakları da sağlayan banka, sektörde adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Fibabanka Misyon ve Vizyonu

Yaklaşık olarak 10 yıldır sektörde yer alan bankanın bugünlere gelebilmesinden en büyük pay, edinmiş olduğu vizyon, misyon ve değerleridir. Türkiye’nin en sevdiği banka olmayı kendisi için vizyon edinene Fibabanka, insanların hayatını kolaylaştıracak en hızlı banka olmayı da misyon olarak edinmiştir.

Ayrıca sahip olduğu değerleri ile de dikkat çeken Fibabanka, çevreye, topluma, farklılıklara saygılı, özü sözü bir, sıcak kanlı, yakın ve samimi, hedef bilinci olan, zamanın kıymetini bilen, aksiyon alan ve sonuç odaklı çalışabilen bir kurumdur. Dolayısıyla bankacılık sektöründe iş aramakta olan pek çok birey için de Fibabanka kariyer hedefi seçeneği sunmaktadır.

Fibabanka Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Fibabanka çalışanları için nitelikleri ve yetenekleri ile uyum içerisinde banka kariyer imkanı sunmaktadır. Çalışanlarını yakinen takip eden Fibabanka, mesleki gelişimlerini göz önünde bulundurarak Genel Müdürlük ve şubelerinin yanı sıra Türkiye ve diğer ülkelerdeki Fiba Grup bünyesinde faaliyet gösteren finans kuruluşlarında da görevlendirebilmektedir.

Öte yandan Fibabanka, edinmiş olduğu misyonu doğrultusunda çalışanlarını yeni beceriler, bilgi ve deneyim kazanması konusunda desteklemektedir. Çalışanları için diğer pek çok bankalarda olduğu üzere sosyal haklar da sağlayan Fibabanka, çalışanlarını ve aileleri Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında sigorta altına almakta, ulaşımda servis imkanı sağlamakta ve öğlen yemeği gibi ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Fibabanka Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Kariyer planlama yaparak bu hedef doğrultusunda banka çalışanı olan bireyler, düzeylerine, çalıştıkları departman ve pozisyona göre farklı maaşlar alabilmektedir. Fibabanka çalışanlarının maaşları hakkında net bir rakam söyleyebilmek mümkün olmazken, tahmini genel olarak bir bankada gişe görevlisi 2 bin 500 TL, diğer personeller ise 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında bir maaş almaktadır.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.