Ana SayfaDiğer İş İlanlarıİstanbul Üniversitesi Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

İstanbul Üniversitesi Akademik Personel Alımı Gerçekleştirecek!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, yayımlamış olduğu bir ilan ile akademik personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre toplamda 38 adet akademik personel alımı yapacak olan Üniversite, profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına eleman alımı gerçekleştirecek.

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, kamu iş ilanları kategorisinde yeni bir ilan yayımlayarak, kamu personel alımları kapsamında akademik personeller alacağını duyurdu. Yayımlanan bu ilana göre, Üniversite bünyesinde Nöroloji, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı, Botanik, Felsefe tarihi gibi onlarca anabilim dalında görevlendirilecek toplamda Doçent, Profesör ve Doktor Öğretim Üyesi olmak üzere 38 adet akademik personel alımı yapılacak. Üniversite, her bir kadro için başvuran adaylardan çeşitli belgeler talep edecek.

Adaylar Başvurularını Nasıl Gerçekleştirecek?

Profesör kadrolarına iş başvurusu yapacak olan adaylar; araştırma eserinin adının da yer aldığı başvuru dilekçesi, biyometrik fotoğraflı başvuru formu (üniversitenin resmi web sitesinden alınacak), iki adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, adli sicil kaydı, özgeçmiş, biyometrik fotoğraf, kimlik fotokopisi gibi belgeler talep edilmektedir. Ayrıca başlıca araştırma eseri olarak gösterilen eserin de adayların başvuru esnasında yanında bulundurması talep edilecek.

Doçentlik kadrosuna başvuruda bulunacak olan adayların, bahsi geçen bu belgelerin yanı sıra, doçentlik belgeleri, çalışmalarının yer aldığı 4 adet CD, yabancı dil belgesi ve diplomaları talep edilecek.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ise yine hemen hemen aynı belgeleri hazırlayıp üniversiteye başvuruda bulunması gerekecek.

Kamu iş ilanları arasında yer alan bu ilanı kendisi için uygun bulan ve İstanbul Üniversitesi bünyesinde akademik personel olarak görev almak isteyen adaylar, İstanbul.edu.com.tr adresinden başvuru yapabilecek.

euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?b8516f0b-46fd-40e1-9153-61cf15b392eb

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.