Ana SayfaKariyerICBC Turkey Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

ICBC Turkey Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ICBC Turkey Bank, Türk bankacılık sektöründe yeni yeni adını duyuran yabancı sermayeli ve Çin merkezli bir finans kuruluşudur. Sektörde vermiş olduğu her türlü finansal hizmetler ile kısa sürece nam salmayı başaran ve en çok tercih edilen bankalardan biri haline gelen ICBC Turkey Bank, yalnızca tüketicilere değil, çalışanlarına da ayrıcalıklar tanımaktadır. Dolayısıyla banka, sektörde kariyer yapmak isteyen pek çok birey adına ICBC Turkey kariyer hedefleri oluşturulmasına neden olmaktadır.

ICBC Turkey Misyon ve Vizyonu

ICBC Turkey Bank, sektörde bankacılık faaliyetlerini yürütürken, edinmiş olduğu vizyon, misyon ve stratejileri doğrultunda ilerlemektedir. Buna göre bankanın vizyonu; uluslararası bankacılık dahilinde, gelişime açık, yenilikçi, titiz, süratli, kaliteli hizmet sağlayan, muhafazakar risk yaklaşımıyla tüketicilerin ilk tercih ettiği bankalar arasında yer almaktır.

ICBC Turkey Bank misyonu ise; tüketicilerin hali hazırda ve gelecekteki ihtiyaçları adına özel çözüm yolları sunmak, bilgi ve yaratıcılığın esas alındığı hizmet anlayışı ile kalıcı ilişkiler oluşturmak, sosyal ve ekonomik değer oluşturarak ülke ekonomisine katkı sağlamak ve gerek çalışanlara, gerek tüketicilere, gerekse de paydaşlara devamlı olarak bir değer oluşturmaktır. Dolayısıyla bu banka, pek çok birey için ICBC Turkey kariyer planları oluşturmaktadır.

ICBC Turkey Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Kariyer planlama doğrultusunda ICBC Turkey Bank bünyesinde çalışmaya başlayan personeller çeşitli sosyal ve kariyer imkanlarına erişebilmektedir.  Özel sağlık sigortası ve hayat sigortası ile sigorta altına alınan çalışanlar, şubelerde yemek kartı, Genel Müdürlükte yemekhaneden faydalanmaktadır. Genel Müdürlük binasına servis ile ulaşım, güvenlik görevlisi ve destek hizmetleri, yılda iki defa giyim yardımı almaktadır. Ayrıca banka bünyesinde kariyer imkanı sağlayan ICBC Turkey Bank, çeşitli eğitimler de gerçekleştirmektedir.

ICBC Turkey Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer hedefine ulaşarak ICBC Turkey Bank çalışanı haline gelen bireyler, çalışma seviyelerine, kıdemlerine, pozisyon ve departmanlarına göre farklı maaşlar alabilmektedir. Brüt ücret politikası uygulayan banka, çalışanlarının maaşlarını ay sonunda öderken, performansa bağlı olarak da farklı ücretlendirmeler yapabilmektedir. Dolayısıyla ICBC Turkey Bank çalışanlarının maaşları hakkında net bir bilgi verebilmek mümkün olmazken, tahmini olarak hemen hemen diğer bankalar ile aynı oranda maaş adlıları bilinmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.