Ana SayfaGündemEminevim İle Peşinatsız Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Eminevim İle Peşinatsız Ev Sahibi Olma Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Peşinatsız ev sahibi olmak artık hayal değil! Bankaların sunmuş olduğu faizli kredi seçeneklerinden ve yüksek peşinatlardan kurtulmak istiyorsanız çözüm Eminevim’de! Hayalinizdeki eve hiç bir peşinat ödemeden sahip olmak için siz de Eminevim’in sunduğu birbirinden avantajlı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Çekilişli sistem veya vade ortası sistem ile peşinatsız ev sahibi olabilir; yüksek faizli kredi borçlarına bulaşmadan Eminevim ile hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Peşinatsız ve Faizsiz Ev Sahibi Olmanın Güvenilir Yolu: Eminevim

Farklı bütçelere sahip ev alıcıları uzun yıllardır bankaların sunduğu ödeme planına bağlı kalarak yüksek faiz oranları ve geri ödeme tutarları ile ev sahibi olmaya çalışıyor. Bu sırada evin maliyetinin üzerine eklenen pek çok işlem ücretinin yanı sıra zorunlu tutulan peşinat ve faizler, alıcıları ciddi anlamda bütçeyi zorluyor. Yardımlaşmaya dayalı bakış açısı ile Eminevim, hem faizsiz hem de peşinatsız ev sahibi olmanız için sizlere çeşitli seçenekler sunuyor. Dilerseniz altın günlerinden esinlenerek oluşturulmuş çekiliş sistemine katılarak, dilerseniz vade ortası sisteme dahil olarak peşinatsız ev sahibi olmanızı sağlıyor. İhtiyacınız olan toplam nakde ve aylık ödeyebileceğiniz tutara bağlı olarak 40 – 60 – 80 – 120 kişilik farklı çekiliş gruplarına dahil olabildiğiniz çekiliş sisteminde, her ay noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda grupta bulunan bir kişiye hayalindeki evi satın alma imkanı sunuluyor. Bu sisteme dahil olduğunuzda, çekiliş grubunda yer alan kişi sayısı ödeme yapacağınız taksit sayısına bağlı olarak değişiklik gösterirken; dilediğiniz eve ne zaman kavuşacağınızı da şansınız belirliyor. Dahil olduğunuz grupta adınızın son ayda çıkma olasılığı ne ise, sisteme katıldığınız ilk ayda da aynı olasılıkla çekilişi kazanıp, ev sahibi olabiliyorsunuz. Peşinatsız ev sahibi olmak isteyenler için Eminevim’in bir diğer çözüm önerisi ise: vade ortası sistem! Bu sistemde de yine ödeyeceğiniz taksit sayısını ve tutarını kendiniz belirleme olanağına sahipsiniz. Tarafınızdan belirlenen taksit sayısının yarısına geldiğinizde toplam parayı teslim aldığınız bu sistemde, başlangıçta toplu bir ödeme yapmanız gerekmez. Bu nedenle vade ortası sistemin peşinatsız ev sahibi olmak isteyenler için Eminevim’in sunduğu en ideal çözüm yollarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

Kredisiz Ev Sahibi Olmak için Yıllarca Beklemeyin!

Günlük hayatta belli bir ekonomik seviyenin altındaki bütçeye sahip bireylerin yaptığı birikimler aradan uzun yıllar geçse bile maalesef ev almak için yeterli olamıyor. Bu nedenle ev sahibi olmak isteyen ancak hazırda yeterli nakdi bulunmayanlar bankaların sunduğu kredi seçeneklerini değerlendirmeye çalışırken, günlük hayatlarını ve yaşam standartlarını bankaların kredi ödeme planlarına göre şekillendirmek durumunda kalıyor. Eminevim’i tercih edenler ise artık ödeme planlarını yaşam standartlarına göre şekillendirip, diledikleri zaman kredisiz ve peşinatsız ev sahibi oluyor! Eminevim, size kendi bütçenize uygun bir ödeme planı oluşturma imkanı sunuyor. Bu doğrultuda ilk yapmanız gereken almak istediğiniz evin toplam bedelini belirlemek oluyor. Bütçenize uygun bir seçim yaptıktan sonra peşinatsız ev sahibi olmak için Eminevim’in peşinatsız

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.