Ana SayfaKariyerTürkiye Finans Katılım Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Türkiye Finans Katılım Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar

Katılım Bankacılığı alanında sunduğu hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Türkiye Finans Katılım Bankası çalışanlarına hangi hakları tanıyor? Banka çalışanlarına hangi sosyal ve kariyer imkanlarını sağlıyor? Detaylar Bankaciyim.Net’de!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans, ülkede katılım bankacılığı alanında hizmet vermekte olan sayılı bankalardan biridir. Faizsiz bankacılık üzere sunmuş olduğu kaliteli hizmetleri ile adından söz ettiren Türkiye Finans Katılım Bankası, çalışanlarına sağlamış olduğu haklar ve çalışma ortamı sayesinde de alanında oldukça başarılı bir yer edinmektedir. Bu nedenle kariyerini katılım bankacılığı alanında yapmak isteyenler, Türkiye Finans kariyer hayalleri ile kendisine bir hedef koymaktadır.

Türkiye Finans Misyon ve Vizyonu

Katılım bankacılığı alanında ülkenin en önemli finans kuruluşlarından biri haline gelen Türkiye Finans Katılım Bankası, elde etmiş olduğu bu başarını, yıllardır yolunda yürümekte olduğu vizyon ve misyonuna borçludur. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın vizyonu; ülkedeki bütün bireysel müşteriler ile firma sahiplerine ilkeli bir şekilde finansman ve yatırım imkanı oluşturan bir kaynak olmaktır.

Bankanın misyonu ise; katılım bankacılığı prensipleri doğrultusunda tüketim yerine artı değer oluşturmayı destekleyen faaliyetler aracılığı ile üretilen değeri, fon sahipleri, çalışanlar ve hissedarlar ile adaletli ve şeffaf olarak paylaşabilmektir.

Öte yandan Türkiye Finans, Hizmet Değer Üretme Zincirinin her şartta müşterilere diledikleri yer ve zamanda doğru ürün ve hizmetin sağlanabilmesi olduğuna; itibarın, sahip olunan en kıymetli ve tekrardan kazanılması en güç değer olduğunda inanmaktadır.

Türkiye Finans Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Türkiye Finans kariyer ile banka bünyesinde istihdam edilen bireyler çeşitli hak ve kariyer imkanı elde etmektedir. Banka tarafından çalışanlara kariyer planlama doğrultusunda kariyer basamakları tırmandırılırken, ayrıca yaşamını kolaylaştırabilmek adına pek çok sosyal hak da tanınmaktadır. Örneğin; Türkiye Finans Katılım Bankası çalışanlarına

  • Yabancı dil tazminatı,
  • Evlilik, doğum, ölüm gibi durumlarda yardım,
  • Seyahat, yol gibi durumlarda harcırah,
  • Çalışana ve ailesine SGK’nın yanında Özel Sağlık Sigortası,
  • Yemek,
  • Servis ve bunun gibi pek çok sosyal hak sunulmaktadır.

Türkiye Finans Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer hedefine ulaşan bir Türkiye Finans Katılım Bankası çalışanının maaşı, çalışmakta olduğu birime, pozisyona, departmana, seviyeye göre belirlenmektedir. Banka bünyesinde her çalışana aynı maaş verilmezken, çalışanların maaşları hakkında net rakam söylemek de mümkün değildir. Fakat tahmini olarak bir rakam belirtmek gerekirse, çalışanların maaşları 2 bin 500 TL’den başlayarak 10 bin TL’ye kadar artabilmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.