Ana SayfaBanka İş İlanlarıDenizbank Güvenlik Görevlisi Personel Alımı!

Denizbank Güvenlik Görevlisi Personel Alımı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank tarafından yapılan işe alım duyurusunda banka personel alımları kapsamında genç güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini bildirdi.

Denizbank Güvenlik Görevlisi Yeni Personellerde Hangi Özellikleri Arıyor?

Denizbank banka iş ilanları takip edenleri ilgilendiren personel alımı duyurusunda işe alacağı güvenlik görevlilerinin sahip olmasını istediği özelik ve nitelikleri de belirtti. Güvenlik görevlisi eleman alımı için başvuru yapacak olanların en az lise mezunu olması, 1986 yılında ve sonrasında doğmuş olması, özel güvenlik alanında en az 2 yıl deneyim sahibi olması, dinamik, pozitif ve güler yüzlü olması, dış görünüşüne özen gösteriyor olması, vardiyalı çalışma şeklini kabul edecek olması, X-Ray güvenlik kontrol cihazı sertifikasının olması, ilgili kanun kapsamında 5 yıl geçerli olan silahlı özel güvenlik kimliği belgesi olması, erkek adayların askerlik görevini bitirmiş olması gerekiyor.

Denizbank Eleman Alımı Başvuruları

İş ilanları dahilinde olan Denizbank eleman alımları ile yeni güvenlik görevlileri aranıyor. İşe alınacak olan yeni personeller Denizbank Finansal Hizmetler Grubu bünyesinde Banka’nın Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilecek. En az 2 yıl deneyim şartı aranan başvuru sahipleri üniversite mezunu olabildikleri gibi üniversite öğrencisi de olabiliyorlar. Banka iş başvurusu yapacak olanların başvuruları Denizbank İnsan Kaynakları birimi tarafından değerlendirilerek adaylar ön görüşme için davet edilecekler. Kariyer planları içinde bir bankada güvenlik görevlisi pozisyonunda çalışmak olan kişilerin başvurabildiği bu duyuru için son başvuru tarihinin 31 Ocak 2019 olduğu da Denizbank tarafından bildiriliyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/denizbank-guvenlik-gorevlisi-2190633

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.