Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Katılım Bankası Yeni Personeller Arıyor!

Türkiye Finans Katılım Bankası Yeni Personeller Arıyor!

Türkiye Finans Katılım Bankası banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurarak başvuru şartlarını açıkladı.

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası banka personel alımları gerçekleştireceğini duyurarak başvuru şartlarını açıkladı.

Banka Personel Alımı için Aranan Şartlar Nelerdir?

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yapılan işe alım duyurusunda Proje Finansmanı Kredi Tahsis Yetkilisi pozisyonunda görev alacak yeni personellerin arandığı ve başvuru sahiplerinde Banka tarafından aranan genel nitelikler bildirildi. Banka iş ilanları ile ilgilenenlerin gözünden kaçmayan bu duyuruya göre işe alınacak olan yeni personeller Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Kurumsal Krediler Tahsis biriminde Proje Finansmanı Kredi Yetkilisi olarak görev yapacaklar. Adaylarda aranan şartlar 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin İşletme, İktisat ve Mühendislik bölümlerinden mezun olmak, tercihen daha önce proje finansmanı, finansal analiz, kredi tahsisi ve değerlendirme, yatırım bankacılığı, satın alma finansmanı, danışmanlık, denetim ve benzeri pozisyonlarda 4 yıl deneyim kazanmış olmak, bu alandaki teknik konularda kendini geliştirmek istiyor olmak, tercihen İngilizce biliyor olmak şeklinde sıralandı.

Türkiye Finans Personel Alımı İş Başvuruları

Banka iş başvurusu yaparak Türkiye Finans’ta çalışma talebini ileten ve Banka tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda kariyer planları ile örtüşmek üzere işe alınan yeni personeller sağlanacak olan uzun vadeli krediler ve proje finansmanları ile ilgili müşterilerden gelen talepleri değerlendirme görevi üstlenecekler. Türkiye Finans iş ilanları ile bünyesine katacağı yeni personel adaylarının başvurularını 21 Şubat 2019 tarihine kadar kabul edeceğini bildiriyor. Uzman pozisyonunda görev alacak olan kişilerin İstanbul – Asya yakasında ikamet ediyor olması da tercih sebepleri arasında yer alıyor.

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-proje-finansmani-kredi-yetkilisi-2207771

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.