Ana SayfaBankacılıkAkbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Akbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Akbank, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek isteyen müşterileri için günlük olarak para çekme ve yatırma limiti koymaktadır. Peki bu limit ne kadardır?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Türk bankacılık sektöründe gerek bireysel müşterileri için, gerekse kurumsal müşterileri için çeşitli finans hizmetleri sağlayan, oldukça önemli bir bankadır. Türkiye çapındaki yüzlerce şubesi ile kaliteli hizmet sunan Akbank, bu hizmetlerini kesintisiz bir hale getirebilmek için en yakın Akbank ATM, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve Akbank Direkt uygulamaları üzerinden de hizmetlerine devam etmektedir. Üstelik müşterilerine ATM’leri aracılığı ile her türlü bankacılık işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilme imkanı sunan banka, para çekme limiti ve kartsız işlemlerde yatırma limiti koyarak müşterilerinin güvenliği de sağlamaktadır.

Akbank ATM Para Çekme Limiti

Akbank ATM Para Çekme Limiti
Akbank ATM Para Çekme Limiti

Akbank tarafından, tamamıyla müşterisinin güvenliğin sağlayabilmek adına Akbank ATM para çekme limiti getirilmektedir. Bu kısıtlama sayesinde Akbank müşterileri bir gün içerisinde yalnızca bir miktar para çekebilmekte, hesabında kalan para ise güvenle muhafaza edilmektedir. Bu sayede olası bir dolandırıcılık için tedbir alınmış olmaktadır.

Bu doğrultuda Akbank günlük para çekme limiti karta göre 3 bin 500 TL ile 10 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Örneğin; Akbank Kart ile günlük 3 bin 500 TL para çekebilmek mümkün olurken, Akbank Kart Private ile 10 TL çekilebilmektedir. Söz konusu limitlerin üzerinde para çekmek isteyen müşterilerin ise belli bir miktar komisyon ödemesi gerekmektedir. Ayrıca ATM’lerden para çekerken zaruri durumlarda ek limit talep edebilmek de mümkündür.

Akbank ATM Para Yatırma Limiti

Banka müşterileri için, para çekme işlemlerinde olduğu üzere Akbank ATM para yatırma limiti getirmemektedir. Banka müşterileri bir gün içerisinde diledikleri kadar hesaplarına para yatırabilmektedir. ATM’lerden para yatırılırken dikkat edilmesi gereken tek nokta ise, ATM’nin tek seferde 30 banknot kabul ediyor olmasıdır. Dolayısıyla yüklü miktarlarda yatırılacak olan paraların birkaç seferde yatırılması gerekmektedir.

Öte yandan kartsız işlem yapan müşteriler için bir limit getiren banka, her bir T.C. Kimlik numarası adına Akbank günlük para yatırma limiti olarak 25 bin TL limit getirmektedir.

Akbank ATM İşlem Ücretleri

İşlem Ücretleri
İşlem Ücretleri

Kendisine Akbank ATM en yakın şubeye giderek çeşitli bankacılık işlemleri gerçekleştiren müşteriler, bazı işlem ücretleri ile karşı karşıya kalabilmektedir. Banka genellikle;

  • Kendi müşterileri için limit üstü para çekme işlemlerinde en az 5 TL,
  • Başka bankanın kart borcunu ödeme de 15 TL,
  • İleri vadeli EFT’de 15 TL,
  • Diğer bankalara para transferinde 15 TL,
  • 250 TL üzeri masraf işlemlerinde 20 TL,
  • 250 altı masraf işlemlerinde 10 TL ve bunun gibi çeşitli işlemlerde çeşitli ücretler alabilmektedir.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.