Ana SayfaBankacılıkTürkiye İş Bankası ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Türkiye İş Bankası ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

Türkiye İş Bankası, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek ya da yatırmak isteyen müşterilerinin güvenliğini sağlamak için limiti koymaktadır. Peki Türkiye İş Bankası ATM para çekme limiti ve Türkiye İş Bankası ATM para yatırma limiti ne kadardır?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk özel sermayeli bankalarından biridir. Kurulduğu günden bu yana sektöre önemli katkı sağlayan Türkiye İş Bankası, müşterilerine ve tüketicilere sağlamış olduğu hizmetler sebebiyle sektörde önemli bir yer edinmiştir. Ülke genelindeki yüzlerce şubesinin yanı sıra ayrıca en yakın Türkiye İş Bankası ATM, internet bankacılığı, müşteri hizmetleri ve mobil şube gibi çeşitli kanallar ile de vermiş olduğu hizmetleri kesintisiz bir hale getirmektedir. Özellikle de ATM’leri üzerinden müşterilerine kolaylık sağlayan banka, ayrıca uyguladığı Türkiye İş Bankası ATM para çekme limiti ve Türkiye İş Bankası ATM para yatırma limitiyle güvenliği de sağlayabilmektedir.

Türkiye İş Bankası ATM Para Çekme Limiti

Türkiye İş Bankası, Türkiye genelinde hemen hemen pek çok noktada yer alan ATM’leri aracılığı ile de hizmetlerini sürdürmektedir. 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz bankacılık işlemlerinin gerçekleştirilebileceği bu ATM’ler üzerinden para çekme, yatırma, transfer, ödeme gibi çeşitli bankacılık işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Banka ayrıca müşterileri için Türkiye İş Bankası ATM para çekme limiti getirerek müşterilerinin güvenliğini sağlamaktadır. Olası bir dolandırıcılık için bir nevi önlem olarak uygulanan Türkiye İş Bankası para yatırma limiti, günlük olarak uygulanmaktadır.

İş Bankası günlük para çekme limiti, diğer pek çok bankada olduğu üzere kartlı işlemlerde 5 bin TL kadardır. Ayrıca belli bir ücret ödemek kaydıyla 10 bin TL’ye kadar para çekebilmek de mümkün kılınmıştır. Kartsız olarak gerçekleştirilen işlemlerdeyse para çekme limiti 3 bin TL olurken, bu rakamın üzerinde nakit çekim işlemi gerçekleştirilememektedir.

Türkiye İş Bankası ATM Para Yatırma Limiti

İş Bankası ATM para yatırma limiti, para çekme işlemlerinde olduğu üzere banka müşterilerinin güvenliğini sağlamak üzere alınan bir tedbir olarak uygulanmaktadır. Bu çerçevede İş Bankası günlük para yatırma limiti kartlı işlemlerde 350 bin TL kadardır. Kartsız olarak T. C. kimlik numarasıyla para yatırma işlemindeyse limit 18 bin TL’dir.

Banka müşterileri İş Bankası ATM para yatırma limiti olan 350 bin TL’yi yatırırken toplu olarak yatırmak yerine birkaç seferde yatırmayı tercih etmelidir. ATM’ler genellikle tek seferde 40 banknotluk parayı kabul etmektedir.

Türkiye İş Bankası ATM İşlem Ücretleri

İş Bankası ATM en yakın şube üzerinden bankacılık işlemleri gerçekleştiren müşterilerden bazı ücret kesintileri yapılabilmektedir. Örneğin;

  • Günlük para çekme limitinin üzerinde para çeken banka müşterilerinden asgari 5 TL kesinti yapılmaktadır.
  • Diğer ATM’lerden gerçekleştirilen bakiye sorgulama işlemlerinden 0,27 TL,
  • Para çekme işlemlerinden ise 1,04 ve 1,05 TL ücret kesintisi yapılmaktadır.
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.