Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

QNB Finansbank ATM Para Çekme ve Yatırma Limiti

QNB Finansbank, ATM’ler aracılığı ile banka hesabından para çekmek ya da yatırmak isteyen müşterilerinin güvenliğini sağlamak için günlük limiti koymaktadır. Peki QNB Finansbank ATM para çekme limiti ve QNB Finansbank ATM para yatırma limiti ne kadardır?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, Türk bankacılık sektöründe de bir yer edinen ve sunmuş olduğu finansal hizmetleri sayesinde adından söz ettiren uluslararası bir bankadır. Türkiye genelinde mevcut bulunan yüzlerce şubesi ile hizmet vermekte olan banka, bu hizmetlerini yalnızca şubeleri ile kısıtlamamakta ve en yakın QNB Finansbank ATM, internet bankacılığı, mobil şube, telefon bankacılığı gibi kanalları aracılığı ile de hizmetlerini kesintisiz hale getirmektedir. Üstelik şubelerde sıra beklemeye gerek kalmadan ATM’leri üzerinden de para çekme, yatırma, gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirmeye imkan sağlayan banka, QNB Finansbank ATM para yatırma limiti ve QNB Finansbank ATM para çekme limiti uygulayarak, müşterilerinin hesaplarını güvence altına almaktadır.

QNB Finansbank ATM Para Çekme Limiti

QNB Finansbank, müşterileri için pek çok bankacılık işlemlerini çeşitli kanallar üzerinden gerçekleştirmeye olanak sağlamaktadır. ATM’leri aracılığıyla para çekme işlemi de bu olanaklardan biridir. Bu gibi işlemlerde QNB Finansbank ATM para çekme limiti koyan banka, bu limiti tedbir amaçlı olarak uygulamakta ve müşterisinin banka hesabındaki nakdini olası bir dolandırıcılık durumuna karşı güvence altına almaktadır. Bu doğrultuda bankanın Finansbank günlük para çekme limiti 5 bin TL kadardır. Bahsi geçen bu limitin üzerinde de para çekme imkanı tanıyan banka, limit üstü para çekme işlemleri için ayrıca bir ücret talep etmektedir.

QNB Finansbank ATM Para Yatırma Limiti

QNB Finansbank, ATM’leri üzerinden gerçekleştirilen para çekme işlemlerinde olduğu üzere Finansbank ATM para yatırma limiti de uygulamaktadır. Kartlı ve kartsız işlemlerde birbirinden farklı limit uygulanırken, kartlı işlemlerde Finansbank günlük para yatırma limiti 19 bin TL kadardır. Kartsız işlemlerde ise bu limit 19 bin 900 TL’ye kadar çıkmaktadır.

QNB Finansbank ATM İşlem Ücretleri

Finansbank ATM en yakın şube üzerinden gerçekleştirilen bazı işlemlerde belli bir miktarda ücret kesintisi yapılmaktadır. Örneğin;

  • Başkasının hesabına yatırılan para için 15 TL,
  • Limit üstü para çekimlerinde 5 TL ücret alınmaktadır.

Ayrıca ortak ATM’lerden yapılan Encard’la hesaba para yatırma, para çekme, Encard Şirketim ile para yatırma, para çekme gibi işlemlerde yüzde 1.15 civarında komisyon alınmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.