Ana SayfaKariyerOdeabank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Odeabank Çalışanlarına Tanınan Haklar

Türk Bankacılık sektöründe adını sıkça duyduğumuz Odeabank çalışanlarına hangi hakları tanıyor? Banka çalışanlarına hangi sosyal ve kariyer imkanlarını sağlıyor? Detaylar Bankaciyim.Net’de!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank, Türk bankacılık sektöründe oldukça yeni olan, fakat kısa zaman içerisinde adını duyuran bir bankadır. Yaklaşık olarak 6 yıldır Türkiye’de hizmet vermekte olan Odeabank, çalışanlarına da çeşitli haklar tanımaktadır. Dolayısıyla bugün pek çok bireyin Odeabank kariyer planları oluşturmasına neden olmaktadır.

Odeabank Misyon ve Vizyonu

Türk bankacılık sektöründe kısa süre içerisinde adını duyurmayı başaran Odeabank, bu başarısını edinmiş olduğu vizyon ve misyonuna borçludur. Vizyon ve misyonu doğrultusunda hizmet vermekte olan Odeabank’ın vizyonu; yaşamını ve vaktini önemseyen bütün tüketicilerin finansal ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına akla gelen ilk bankalardan biri olmaktır.

Odeabank’ın misyonu ise; sektörde en iyi olana yatırım yaparak ortaklarının memnuniyetini hedeflemek, yaşamlarına önem veren bir anlayış ile hizmet sunmaktır. Bu vizyon ve misyon doğrultusunda ilerleyen banka, bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen pek çok bireyin Odeabank kariyer hayallerini süslemektedir.

Odeabank Çalışanlarına Tanınan Sosyal ve Kariyer İmkanlar

Odeabank bünyesinde kariyer planlama hedefleri ile istihdam edilen personeller, banka tarafından pek çok sosyal ve kariyer imkanına sahip olmaktadır. Kurum içerisinde çalışanlarına kariyer olanakları sağlayan Odeabank, çalışanlarının yetenekleri doğrultusunda eğitim imkanları sağlamaktadır.

Öte yandan sosyal haklar da sunan Odeabank, çalışanlarını yüksek performansa teşvik edebilmek ve başarılarını ödüllendirmeye odaklı bir sistem ile faaliyet yürütmektedir. Ücretlendirme ve Yan Haklar Politikasında ise piyasa dinamikleri ve banka bünyesinde adalet ön planda tutularak ihtiyaçlar doğrultusunda belirli aralıklar ile değerlendirilirken, ayrıca gerekli görülen hallerde revize edilmektedir.

Odeabank Çalışanları Ne Kadar Maaş Alıyor?

Banka kariyer hedefine Odeabank bünyesinde ulaşan personeller, çalıştıkları pozisyona, departmana, seviyeye ve hatta çalışma performansına göre farklı maaşlar alabilmektedir. Dolayısıyla Odeabank çalışanlarının ne kadar maaş aldığı konusunda ne bir rakamdan bahsetmek mümkün değildir. Fakat tahmini olarak bir takım rakamlardan bahsedilecek olursa; gişe personeli olarak istihdam edilen personeller hemen hemen asgari ücret üzerinden ücretlendirilirken, ortalama olarak bir Odeabank çalışanın maaşı 2 bin 500 ile 3 bin TL arasında değişiklik göstermektedir. Ayrıca banka çalışanlarının maaşları hak kazanılan prim ile de değişiklik gösterebilmektedir.

Bu içerikte yer alan bilgilerin tamamı; banka çalışanları tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmış olup, ilgili banka tarafından teyit edilmemiştir. Bilgilerin doğruluğu için bankanın resmi internet sitesini incelemenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.