Ana SayfaKariyerAkbank Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Akbank Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Türkiye’deki köklü bankalardan biri olan Akbank, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, Türkiye’de faaliyetlerini yürüten bankalar arasında en bilindik ve en önemli bankalardan biridir. Sektörde vermiş olduğu hizmetler ve vatandaşlara sağlamış olduğu banka kariyer imkanları ile ön plana çıkan banka, bünyesinde öğrencilere de imkan tanımaktadır. 2020 Akbank staj başvurusu yapan öğrencilere değerlendirmeye alarak temel bankacılık eğitimlerini sıfırdan ve oldukça başarılı bir şekilde veren Akbank, gelecekte yine başarılı bankacılar yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Peki Akbank yılın hangi dönemlerinde stajyer alımları yapıyor? Daha da önemlisi öğrencilerde hangi şartları arıyor?

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

2020 Akbank Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

Akbank staj başvurusu, genellikle bankacılık ile alakalı bir bölümde okuyan üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirilmektedir. 3 ve 4’üncü sınıfta okuyan öğrenciler, eğitim gereği zorunlu olarak staj yapmakta ve bunun için bankalara başvuruda bulunmaktadır. Bu doğrultuda Akbank da öğrenciler için olanak sağlamakta ve yılın belirli dönemlerinde stajyer alımı gerçekleştirmektedir.

Maksimum 3 ay boyunca öğrencilere staj imkanı verilerek temelden kaliteli bir eğitim anlayışıyla öğrencileri yetiştiren banka, öğrencinin performansına göre mezun olduktan sonra da bünyesinde istihdam edebilmektedir.

Akbank staj tarihleri bankanın ihtiyacına göre belirlenmektedir. Genellikle yılda iki defa gerçekleştirilen alımlar için net bir tarih verebilmek mümkün değildir. Akbank ihtiyacı doğrultusunda kariyer sitelerine staj başvuru ilan yayımlamakta ve öğrenciler bu ilan üzerinden başvuru yapmaktadır.

Akbank Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Akbank staj başvurusu, banka tarafından kariyer iş ilanı sitelerinde yayımlanan iş ilanları üzerinden yapılabilmektedir. Belirli dönemlerde bu siteler aracılığı ile stajyer alımları gerçekleştireceğini duyuran banka, bu kanallar üzerinden başvuru toplamakta ve buna göre değerlendirme yapmaktadır. Kariyer planlama doğrultusunda Akbank’ta staj yaparak sektöre giriş yapmak isteyenler için başvuru esnasında gerekli olan tek belge ise CV’dir.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Akbank Stajyer Maaşları

Akbank stajyer maaşları, hayata geçirilen en son ki yasal düzenlemenin ardından gerek gönüllü staj yapan, gerekse zorunlu staj yapan öğrenciler için yapılması gereken zorunlu bir ödeme haline gelmiştir. Diğer pek çok bankada olduğu üzere Akbank da bu uygulamaya uymakta ve çalıştırmakta olduğu stajyerler için maaş ödemesi yapmaktadır. Akbank stajyer ücretleri hakkında ise net bir bilgi verilmemektedir. Ancak bankaların stajyerlerine verdiği maaş ödemelerinin ortalaması 1000 TL’dir.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.