Ana SayfaKariyerTürkiye İş Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Türkiye İş Bankası Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Türkiye’deki köklü bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası, Türk bankacılık sektörünün ilk özel sermayeli bankalarından biridir. Bu nedenle hem İş Bankası’nda çalışanlar hem de staj yapma imkanı elde edenler çok şanslılar. Ancak yazının en başında İş Bankası staj başvuru tarihinin geçtiğini belirtmek isteriz. Yazının devamında bir sonraki staj başvuru tarihi, şartlarına ve öğrencilerde istenen belgelere ulaşabilirsiniz.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Kurulduğu yıldan bu yana sektörde vermiş olduğu hizmetleri ile bilinen banka, bünyesinde çalıştırmakta olduğu personellerine banka kariyer imkanı sağlarken, bankacılık ile ilgili bölümlerde okuyan öğrenciler için de staj imkanı sağlamaktadır. 2020 Türkiye İş Bankası staj başvurusu yapan öğrencilerin bu başvurularını değerlendirmeye alan banka, staj dönemlerinde de bu öğrencilere bünyesinde temel bankacılık eğitimleri vermektedir.

2020 Türkiye İş Bankası Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

Türkiye İş Bankası staj başvurusu, banka tarafından belirlenen dönemlerde gerçekleştirilmektedir. Banka MasterClass Programı kapsamında öğrencilere 2 ya da 3’üncü sınıfta staj imkanı sunan banka, bu kapsamda;

  • Mesleki ve kişisel gelişim alanlarında eğitim ve e-seminerler,
  • İş Bankası ailesini yakından tanıma fırsatı,
  • Proje sunumu ve yöneticilerden geribildirim fırsatı,
  • Sektörde gerçek bir iş deneyimi edinme fırsatı sağlamaktadır.

İş Bankası staj tarihlerinde online olarak yapılması gereken başvurular, Türkiye İş Bankası’nın kariyer sitesi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Staj başvuru tarihleri ise banka tarafından belirlenmekte ve kariyer sitelerinde stajyer ilanı olarak yayımlanmaktadır. Ancak 2020 stajyer alımları için son başvuru tarihi 8 Marttı.

Türkiye İş Bankası Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Kariyer planlama doğrultusunda yapılacak olan İş Bankası staj başvuruları, bankanın İşbank internet adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu site üzerinden Aday Kariyer Portalı’na kayıt olan öğrenciler staj dönemlerinde bankaya CV göndermekte ya da diğer iş ilanı siteleri üzerinden yayımlanan stajyer alım ilanlarına başvurması gerekmektedir. Ayrıca başvurular esnasında öğrencilerden talep edilen tek belgenin CV olduğu bilinmektedir.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

Türkiye İş Bankası Stajyer Maaşları

İş Bankası stajyer maaşları, hayata geçirilen son düzenlemenin ardından öğrenciler için verilmesi gereken zorunlu bir uygulama haline getirilmiştir. Zorunlu ya da gönüllü staj yapan bütün öğrenciler için ücret ödemesi yapması zorunlu olan banka, kendi çıkarları doğrultusunda bir ücret politikası uygulamaktadır. İş Bankası stajyer ücretleri hakkında net bir bilgi elde edilemese de, diğer pek çok bankada olduğu üzere 1000 TL civarında olabileceği tahmin edilmektedir.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.