Ana SayfaKariyerQNB Finansbank Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

QNB Finansbank Staj Başvuru Tarihleri ve Detayları

Bankacılık sektöründe sürekli yaptığı yeniliklerle adı duyulan QNB Finansbank, yılın belli dönemlerinde staj başvurularını kabul ediyor. Peki başvurular ne zaman? Adaylarda hangi kriterler aranıyor?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, Türk bankacılık sektöründe yürütmekte olduğu faaliyetleri ile bilinen ve en çok tercih edilen bankalardan biridir. Sektörde pek çok birey için banka kariyer imkanı sağlayan QNB Finansbank, ayrıca almış olduğu eğitim nedeniyle staj yapma zorunluluğu olan öğrencilere de fırsat tanımaktadır.

QNB Finansbank staj başvurusu yapan öğrenciler için bünyesinde staj yapma imkanı sağlayan banka, öğrencilere temek bankacılık eğitimleri vererek, sektöre deneyimli bir şekilde giriş yapmalarını sağlamaktadır. Peki başvurular yılın hangi dönemlerinde yapılıyor? Öğrencilerden hangi şartlar aranıyor?

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

2020 QNB Finansbank Staj Başvuru Ne Zaman ve Nereden Yapılır?

QNB Finansbank, sunmuş kapsamlı staj programı sayesinde öğrencilere sektör ve kurumu yakından tanıma imkanı sağlanmakta, sektör ve meslek seçimleri ile ilgili destek verilmektedir.

  • Şubeler adına QNB Finansbank 101 Staj Programı,
  • Genel Müdürlük için Finans Pro Staj Programı olmak üzere iki farklı staj programı hazırlanır.

3 ve 4’üncü sınıfa geçmeye hak kazanan lisan öğrencileri ile 2’inci sınıfa geçmeye hak kazanan yüksek okul öğrencilerine yaz döneminde en fazla 2 ay kadar staj yaptırmaktadır.

2020 QNB Finansbank staj başvurusu, banka tarafından iş ilanları siteleri üzerinden gerçekleştirilmektedir. Banka, yaz döneminden önce staj ilanı yayımlamakta ve öğrenciler de başvuru tarihleri boyunca ilana başvuruda bulunmaktadır. QNB Finansbank staj tarihleri ise genellikle Haziran ve Eylül aylarını kapamaktadır. Ancak dönem dönem alansal olarak staj ilanları açmaktadır.

QNB Finansbank Staj Başvurusu Nasıl Yapılır? Gerekli Belgeler Nelerdir?

Kariyer planlamanın ilk basamağı olarak QNB Finansbank’a staj başvurusu yapmak isteyen lisans ve yüksekokul öğrencilerinin, banka tarafından yayımlanacak olan staj ilanını yani her yıl Nisan ayı olarak belirlenen staj başvuru dönemini beklemesi gerekmektedir. Başvuru dönemlerinden yayımlanan ilanlara yine kariyer siteleri üzerinden online olarak başvuru yapacak olan öğrenciler için gerekli olan tek belge ise CV’dir. İşe alım esnasında ise öğrencilerden çeşitli belgeler de talep edilebilmektedir.

>>> Bankaların Güncel Stajyer Alım İlanları Burada <<<

QNB Finansbank Stajyer Maaşları

QNB Finansbank stajyer maaşları, banka tarafından öğrenciler için uygulanması zorunlu olan bir düzenlemedir. Banka, bünyesinde çalıştırmakta olduğu öğrencilere maaş ödemesi ve SGK yapmak zorunlu hale getirilmiştir. Bu doğrultuda ödenen QNB Finansbank stajyer ücretleri hakkında ise net bir bilgiye ulaşılamamaktadır. Ancak bankaların tahmini olarak stajyerlerine verdiği maaş ortalama 1000 TL’dir.

Bu içerikte yer alan staj bilgileri; önceki dönemlerde staj yapan öğrenciler tarafından sunulan bilgiler ışığında hazırlanmıştır. 2020 yılı döneminde staj yapacak kişilerin, ilgili bankanın resmi internet sitesi üzerinden inceleme yapmasını tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.