Ana SayfaBankacılık2020 Türkiye İş Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 Türkiye İş Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Pos cihazı, tüketicilerin yapmış oldukları alışverişin ya da hizmetin bedelini kredi kartı ya da banka kartı ile ödenmesini sağlayan bir cihaz ve sistemdir. Bankalar tarafından işletmelere temin edilen bu cihazlar, bankaların işletmeleri üye iş yeri haline getirmesi ile sağlanmaktadır. İş bankası pos ve İş Bankası sanal pos da bankaların sunmuş olduğu bu cihaz ve hizmetlerden biridir.

2020 Türkiye İş Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

Türkiye İş Bankası, diğer bankalarda olduğu üzere işletmeler ve üye iş yerleri için POS hizmetleri sağlamaktadır. Konu ile alakalı olarak İşbank POS destek hizmetleri üzerinden her türlü soru, sorun ve hizmet için haftanın her günü gece gündüz kesintisiz olarak hizmet sağlanmaktadır.

İş Bankası pos destek tel no; 0850 724 7 767’dir. Türkiye İş Bankası kurumsal müşterileri ve üye iş yerleri, bahsi geçen bu İş Bankası pos destek tel no üzerinden müşteri danışmanı ile iletişime geçebilmekte, diledikleri takdirde başvuru talebinde, diledikleri takdirde pos cihazının arızasını bildirebilmekte ya da cihaz ve sistem ile alakalı herhangi bir problemini dile getirebilmektedir.

Türkiye İş Bankası POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2020

Türkiye İş Bankası, kullanılan cihaza ve tarifeye göre çeşitli POS ekstresi ücretleri talep etmektedir. Sabit tarifeli pos cihazı için ücretlendirme limit aşım sınırına göre 27 TL’den başlayarak 352 TL’ye kadar artmaktadır. Bahsi geçen bu ücretler hakkında detaylı bilgi İş Bankası’nın resmi web sitesinden öğrenilebileceği gibi, İş Bankası POS destek hattı üzerinden de öğrenilebilmektedir. İş Bankası POS destek hattı, yukarıda bahsedilen 0850 727 7 767 numaralı hattır.

Türkiye İş Bankası POS Komisyon Oranları

Türkiye İş Bankası, anlaşmalı üye iş yerleri için sağlamış olduğu POS hizmetleri ve cihaz üzerinden gerçekleştirilen işlemler için çeşitli oranlarda komisyon almaktadır. İş Bankası sanal pos komisyon oranları hakkında kesin bilgiye ulaşabilmek için yine bankanın şubelerine ya da İşbank pos destek hizmetleri ile iletişime geçilmesi gerekmektedir. Bu sayede işletmeler başvurudan önce komisyon oranları hakkında bilgiyi İşbank pos destek hizmetleri aracılığı ile edinebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.