Ana SayfaBankacılık2020 Yapı Kredi Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 Yapı Kredi Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Pos cihazı, tüketicilerin yapmış oldukları alışverişleri ya da almış oldukları hizmetleri nakit para yerine hesap kartı ya da kredi kartı ile ödeyebilmelerine yarayan cihazdır. Günümüzde hemen hemen her işletmede mevcut bulunan pos cihazı, bankalar tarafından temin edilmektedir. Yapı Kredi pos ve Yapı Kredi sanal pos da, Yapı Kredi Bankası tarafından üye iş yerlerine temin edilen cihazlardandır.

2020 Yapı Kredi Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

Yapı Kredi pos destek hattı, bankanın üye iş yerlerine temin etmiş olduğu bu pos cihazları ile alakalı olarak sunulan bir hizmettir. Yapı Kredi pos destek hattı üzerinden üye iş yerleri, pos cihazları ile alakalı olarak yaşamış oldukları herhangi bir problem ya da arızada durumunda bankaya bilgi vererek teknik servis talep edebilmekte ya da bunun gibi çeşitli hizmetlerden faydalanabilmektedir. Yapı Kredi pos cihazı kullanan üye iş yerleri için banka belirli bir Yapı Kredi pos destek telefon hattı ile hizmet vermektedir. Bu telefon ise; 444 0 448 ve 0850 222 0 448 numaralı hatlardır.

Yapı Kredi Bankası POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2020

Yapı Kredi Bankası, üye iş yerlerine temin etmiş olduğu pos cihazları ya da yazarkasa poslar için limit getirmektedir. Pos ekstresi ücreti olarak bilinen bu limitler ise cihaza göre değişiklik göstermektedir. Örneğin; komisyonsuz pos için aylık;

  • 500 TL,
  • 3 bin TL,
  • 10 bin TL,
  • 20 bin TL,
  • 30 bin TL gibi çeşitli limitler getiren Yapı Kredi Bankası, Word özellikli komisyonsuz pos için 3 bin TL limit getirmektedir.

Ayrıca banka bu cihazlar için iş yerlerinden belli bir miktar ücret de talep etmektedir. Yapı Kredi sanal pos ücretleri için ise Yapı Kredi pos destek telefon hattı üzerinden bilgi alınabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası POS Komisyon Oranları

Yapı Kredi pos komisyon oranları hakkında net bir bilgi elde etmek isteyen işletmelerin en Yakın Yapı Kredi Bankası’na müracaat ederek yetkililer ile görüşme gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bu sayede daha net bir bilgi elde edebilmek mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.