Ana SayfaBankacılık2020 TEB POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 TEB POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB, Türk bankacılık sektöründe hem bireysel müşterilerine, hem de kurumsal müşterilerine kesintisiz hizmet vermekte olan bir bankadır. Kurumsal müşterileri için TEB sanal pos, pos cihazı ve yazarkasa pos gibi cihazlar da temin eden banka, ayrıca bu cihazların her türlü hizmetini de sağlamaktadır. Örneğin; pos cihazı ile alakalı herhangi bir konuda müşterileri için TEB POS destek hattı üzerinden hizmet sağlamaktadır.

2020 TEB POS Destek Hattı Telefon Numarası

Türkiye Ekonomi Bankası’nın, kısaltılmış adı ile TEB’in POS hizmetlerinden faydalanmak, bankanın üye iş yeri olmak ya da pos cihazı ile alakalı olarak merak edilenler hakkında bilgi almak gibi çeşitli hizmetler içim kurumsal müşterilere TEB POS destek hattı iletişim üzerinden telefon ile yardımcı olunmaktadır. Günün her saatinde aranarak yardım alınabilecek bu hat sayesinde pek çok kurumsal müşteri işlerini kolaylıkla halledebilmektedir. Kurumsal müşteriler için TEB POS destek hattı; 0216 635 65 12’dir.

TEB POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2020

Üye iş yerlerinin TEB sanal pos ya da pos cihazı kullanımlarında cihaza ya da işletmenin aylık cirosuna göre çeşitli ücretler alınmaktadır. Örneğin; Sabit Ücretli POS kullanan üye iş yerlerinin;

  • Aylık cirosu bin 500 TL olduğunda aylık ödemesi gereken sabit ücret 38 TL,
  • Aylık cirosu 3 bin TL olduğunda ödenecek ücret 60 TL,
  • Aylık cirosu 5 bin TL olduğunda ödenecek ücret 85 TL,
  • Aylık cirosu 10 bin TL’yi bulduğunda ödenecek ücret 165 TL olmaktadır.

Bu şekilde aylık ciro arttıkça, aylık ödenmesi gereken miktar da artış göstermektedir. TEB sanal pos ücretlerinde ise giriş ücreti olarak 50 dolar alınmaktadır.

TEB POS Komisyon Oranları

50 bin TL’ye kadar olan Sabit ücretli poslarda TEB komisyon oranları yüzde 0’dır. Fakat aylık ciro limitinin aşılması halinde üye iş yerleri için yüzde 2,14 oranında komisyon uygulanmaktadır. Bu sayede üye iş yerleri Sabit Ücretli Bonus POS ya da Sabit Ücretli Yazarkasa POS ürünlerinden e uygun olanı işletme için tercih edebilmektedir. Bunun dışında diğer pos paketlerinden Sabit Ücretli POS’a geçmek isteyen işletmeler 50 TL giriş ücreti ödemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.