Ana SayfaBankacılık2020 Halkbank POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 Halkbank POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk bankacılık sektöründe uzun zamandır yer almakta olan Halkbank, kurumsal, ticari, KOBİ ve bireysel bankacılık alanında hizmet vermektedir. KOBİ müşterileri için çeşitli finansal faaliyetler yürütmekte olan banka, ayrıca POS hizmetleri de sağlamaktadır. İşletmelere sanal POS, Yazarkasa POS ve POS cihazı temin etmekte ve Halk Bankası POS Destek Hattı üzerinden de her türlü hizmetlerini sağlamaktadır.

2020 Halkbank POS Destek Hattı Telefon Numarası

Halk Bankası POS Destek Hattı, bankanın üye iş yerlerinde kullanılmakta olan Halkbank sanal POS, pos cihazı ve yazarkasa gibi ürünler hakkında her türlü, problem, arıza, şikayet, talep gibi konularda hizmet vermektedir. Cihazlar ile alakalı olarak yaşanan herhangi bir arıza durumunda Halkbank POS destek üzerinden arıza bildirimi yapılarak teknik servis talep edilebilirken, cihazın iptal başvurusu da yine bu hat üzerinden yapılabilmektedir. Bu gibi hizmetler için Halkbank POS Destek numarası ise 0212 365 75 85’dir.

Halkbank POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2020

Halkbank esnafı ve küçük işletmeleri desteklemek adına Ekonomik POS ürününü geliştirmiştir. Halkbank ekonomik pos ücretleri, işletmede yalnızca peşin işlem yapıldığı takdirde Peşin İşlem Paketi, taksitli işlem yapılmak istendiği takdirde ise Taksitli İşlem Paketi gibi paketlerin tercihine göre değişiklik göstermektedir.

Bunun dışında Halkbank tarafından KOBİ müşterileri için;

  • Sanal POS,
  • Mobil POS,
  • ADSL POS,
  • Dial-Up POS ve GPRS POS gibi pos ürünleri sunulurken, bu ürünlerin ücretleri hakkında net bir bilgi banka aracılığı ile temin edilmektedir.

 Örneğin; Banka müşterileri sanal pos ücretleri hakkında 0212 365 75 85 numaralı destek hattı üzerinden Halkbank sanal pos destek alabilmektedir.

Halkbank POS Komisyon Oranları

Halkbank POS komisyon oranları aylık ciro limitine göre değişiklik göstermektedir. Toplamda 3 tip pos seçeneği sunan banka buna göre oranlar belirlerken, müşterinin tercihine göre, uygulanan Halkbank POS komisyon oranları,

  • Yüzde 1,99,
  • Yüzde 2,39,
  • Yüzde 2,79,
  • Yüzde 3,29’dur.

Bankanın POS cihazları, ücretlendirmeleri, komisyon oranları ve bunun gibi pek çok konuları hakkında en yakın Halkbank şubesinden bilgi edinebilmek ya da yine POS destek hattı ile iletişime geçebilmek mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.