Ana SayfaBankacılık2020 Ziraat Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

2020 Ziraat Bankası POS Destek Hattı ve Sunduğu Hizmetler

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası, Türkiye’de hizmet vermekte olan en eski ve en köklü bankalardan biridir. Bireysel müşterileri için vermiş olduğu hizmetlerin yanı sıra ticari, kurumsal ve KOBİ müşterileri için de hizmetler sunan Ziraat Bankası, üye iş yerleri için POS cihazı temin etmektedir. Üstelik bu cihazlar ile alakalı her türlü teknik hizmet ve desteği Ziraat POS Destek numarası üzerinden sağlamaktadır.

2020 Ziraat Bankası POS Destek Hattı Telefon Numarası

Ziraat Bankası POS Destek Hattı, bankanın işletme sahiplerine sunmuş olduğu POS, sanal POS ve Yazarkasa POS cihazları üzerine kurulu bir hattır. Ziraat POS destek aracılığı ile bankanın üye iş yerleri, sahip oldukları POS ürünleri ya da hizmetleri ile alakalı her türlü

  • Problem,
  • Arıza,
  • Soru,
  • İstek,
  • Öneri ve şikayette bulunulabilmektedir.

Banka tarafından POS cihazları ile alakalı her türlü hizmeti alabilmek için Ziraat Bankası POS Destek telefon numarası 0850 202 35 00’dır. Bu hat üzerinden banka POS destek müşteri temsilcileri ile iletişime geçilebilmektedir.

Ziraat Bankası POS Ekstresi Ücretleri Ne Kadar? 2019

Ziraat Bankası, üye iş yerleri için sunmuş olduğu Masaüstü POS, Sanal POS, Mobil POS, Temassız Okuyuculu POS gibi pos hizmetleri karşılığında belli miktarlarda POS ekstre ücreti talep etmektedir. Aylık olarak talep edilen bu ücretler, genellikle işletmelerin aylık ciroları göz önünde bulundurularak belirlenmekte ve buna göre talep edilmektedir. Ziraat Bankası aylık pos ücreti hakkında kesin ve net bir bilgi edinmek isteyen işletme sahipleri, direkt olarak banka ile iletişime geçebilmektedir. Ayrıca Ziraat sanal pos ücretleri için de yine en yakın banka şubesine müracaat edilmektedir.

Ziraat Bankası POS Komisyon Oranları

Diğer pek çok bankada olduğu üzere bu bankada da Ziraat Bankası komisyon oranları işletme sahibi tarafından verilen taahhüde ve tutara göre değişiklik göstermektedir. Komisyonsuz POS kullanmak isteyen işletme sahiplerinin uzun vadeli ve yüksek miktarlı kullanım sözü vermesi gerekmektedir. Öte yandan Ziraat Bankası komisyon oranları hakkında bilgi edinebilmek için en yakın banka şubesi ya da Ziraat POS Destek Hattı ile iletişime geçilmesi gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.